Η Pamela Anderson φόρεσε το θρυλικό μαγιό της στο "Baywatch" στο κόκκινο χαλί - Η νέα εκδοχή

Η Pamela Anderson φόρεσε το θρυλικό μαγιό της στο "Baywatch" στο κόκκινο χαλί - Η νέα εκδοχή
Η ηθοποιός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως παραμένει το πιο διαχρονικό sex symbol

Η Pamela Anderson παραβρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, "Pamela, a Love Story", με ένα κόκκινο φόρεμα που μας έκανε να θυμηθούμε τις μέρες της ως τηλεοπτική ναυαγοσώστρια στο "Baywatch". Ενώ το ρούχο μπορεί να θυμίζει, αρχικά, το χρώμα του λογότυπου του Netflix, οι θαυμαστές της έκαναν αμέσως τη σύνδεση με το θρυλικό μαγιό του χαρακτήρα της, C.J. Parker, στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του '90 που έκανε την Anderson γνωστή.

{https://www.instagram.com/p/CoEiMfOO2xI/}

Η Pamela Anderson εξομολογείται: «Αν δεν ήμουν μαμά, δεν νομίζω ότι θα είχα επιβιώσει»

Το πάνω μέρος του φορέματος της θυμίζει αρκετά το ρούχο αυτό, αν και το φόρεμά της δεν ήταν... αδιάβροχο, αλλά υπέροχα συνδυασμένο με γόβες Louboutin.

Η Pamela Anderson κατηγορεί τον Tim Allen για σεξουαλική παρενόχληση και τον Sylveser Stallone για άσεμνη πρόταση - Τι απαντούν εκείνοι

Η Anderson συνοδεύτηκε από τους δύο γιους της, Brandon Thomas Lee και Dylan Jagger Lee, οι οποίοι υποστήριξαν τη μητέρα τους στην προσπάθεια της να πει την ιστορία της σε αυτή την ταινία και στα πρόσφατα απομνημονεύματά της. Όταν ανακοίνωσε το βιβλίο της στο Instagram, άφησαν και οι δύο υπερ-ενθουσιασμένα μηνύματα. "Σ'ΑΓΑΠΩ!!! ❤️" έγραψε ο Dylan, με τον Brandon να προσθέτει: "Είμαι τόσο περήφανος για σένα! Τι μεγάλη χρονιά θα είναι αυτή! Το αξίζεις!! ❤️❤️❤️”

{https://www.instagram.com/p/CoDTh6WPZuK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 07:34