Η Kate Hudson βρήκε τον πιο ωραίο και σέξι τρόπο να αναδείξει τους κοιλιακούς της

17.02.2023
Η Kate Hudson βρήκε τον πιο ωραίο και σέξι τρόπο να αναδείξει τους κοιλιακούς της
Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη με ένα σύνολο που κέντρισε το ενδιαφέρον

Ηθοποιός, μητέρα και fashion icon: Η Kate Hudson είναι μια από τις stars που δε χορταίνουμε να βλέπουμε, είτε μέσω των αναρτήσεων της στα social media είτε μέσω των δημόσιων εμφανίσεων της. Και αν υπάρχει κάτι ακόμη για το οποίο είναι γνωστή η 43χρονη, αυτό είναι το υπέροχο κορμί της και οι αξιοζήλευτοι κοιλιακοί τους, τους οποίους η ίδια βρήκε τον καλύτερο τρόπο να αναδείξει στην πρόσφατη εμφάνιση της στο fashion show του Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η φεμινιστική δήλωση της Chiara Ferragni στο Sanremo έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις

Το σύνολο της Hudson αποτελείται από δύο κομμάτια, ένα bandeau top σε στυλ σουτιέν και μια ασορτί μάξι φούστα με ψηλό πλαϊνό σκίσιμο. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με ένα blazer που ήταν ριγμένο στους ώμους της, διάφανο μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Η εμφάνιση της ήταν το τέλειο παράδειγμα κομψού αλλά παράλληλα και θηλυκού, σέξι ανδρόγυνου στυλ που σίγουρα θα θέλαμε να αντιγράψουμε.

{https://www.instagram.com/p/Cos7z8qvPhE/}

Αυτά είναι τα πιο hot fashion brands παγκοσμίως

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Hudson επιλέγει να αφήσει το δυνατό σημείο του σώματος της εκτεθειμένο σε εμφάνιση της σε δημόσιο event. Στο show του Valentino Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 22/23 στη Ρώμη, η ηθοποιός είχε επιλέξει ένα μαύρο διάφανο τοπ με μακριά μανίκια και λεπτομέρειες από δαντέλα και ένα μαύρο bralette από κάτω, τα οποία είχε συνδυάσει με ένα κομψό μαύρο παντελόνι. Για το πάρτι Stella McCartney x Adidas Fashion Week στη Νέα Υόρκη, η ίδια είχε φορέσει ένα λαμπερό bralette κάτω από ένα oversized blazer με ασορτί μίνι φούστα.

{https://www.instagram.com/p/CfzPK_iMvvl/}

{https://www.instagram.com/p/CoOpSwyvF-l/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.02.2023 - 07:04