Η Pamela Anderson εξομολογείται: «Αν δεν ήμουν μαμά, δεν νομίζω ότι θα είχα επιβιώσει»

29.01.2023
Η Pamela Anderson εξομολογείται: «Αν δεν ήμουν μαμά, δεν νομίζω ότι θα είχα επιβιώσει»
Πέντε γάμοι, δόξα και μια χαοτική ζωή αποτελούν μέρος από το παρελθόν της Pamela Anderson. Έπρεπε να κάνει επανεκίνηση στην καριέρα και τη ζωή της, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί ξανά και ξανά. Παρακάτω είναι κάποια πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για την σέξι ηθοποιό και τη νέα της ζωή.

«Ήμουν σε ένα χάος. Γύρισα σπίτι κομμάτια», σχολίασε η Pamela Anderson σε μια πρόσφατη συνέντευξη. Για δεκαετίες κυνηγούσε μια καλύτερη ζωή και το ήθελε τόσο πολύ, αλλά δεν συνέβη ποτέ. «Άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή μου ή άνθρωποι έρχονται στη ζωή μου και νόμιζα ότι ο κοινός παρονομαστής σε όλες αυτές τις σχέσεις είμαι εγώ. Οπότε πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό», είπε.

Έπρεπε να απομονωθεί στη γενέτειρά της στο νησί Βανκούβερ, για να βρει το δρόμο της. «Αυτό το θέμα του πλήρους κύκλου ήταν πολύ θεραπευτικό», εξήγησε η ηθοποιός. «Και ήξερα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τα βήματα μου ως παιδί. Και ήταν πολύ ορατό, πολύ συγκινητικό και πολύ θεραπευτικό να είσαι στο σπίτι. Υπήρχε πολύς θυμός. Ένιωθα ότι θα εκραγώ, απλά αυτή η οργή έβγαινε από μέσα μου».

Πέμπτο διαζύγιο για την Pamela Anderson έναν χρόνο μετά τον γάμο - Τους "έφαγε" η καραντίνα

Ο τελευταίος γάμος της με τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst, έληξε και πάλι με διαζύγιο. Μια πηγή σχολίασε, «Είχε αρχικά πει ότι ήταν ωραίο να είναι με έναν κανονικό άντρα που μπορούσε να αλλάξει μια λάμπα, αλλά τελικά, ενώ η λάμπα ήταν ωραία, δεν μπορούσε να καλύψει τις άλλες ανάγκες της». Έτσι, η Anderson συνέχισε να ψάχνει τη γαλήνη μέσα της.

«Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλό για μένα να είμαι μόνη για πρώτη φορά», παραδέχτηκε η Anderson. Είναι σημαντικό, ενώ θεραπεύεσαι, να είσαι σε θέση να μείνεις μόνη για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις και ποια είσαι. Ωστόσο, υπήρχε κάτι που δεν την απογοήτευσε ποτέ. «Ήμουν μητέρα και ήταν κάτι που με έσωσε. Ξέρεις, αν δεν ήμουν μαμά, δεν νομίζω ότι θα είχα επιβιώσει», είπε η ηθοποιός.

H Pamela Anderson έχει δυο γιους από τον γάμο της με τον Tommy Lee, τον Brandon Thomas (24) και Dylan Jagger (23)

{https://www.instagram.com/p/ClW6WpgywC9/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2023 - 14:06