Πέμπτο διαζύγιο για την Pamela Anderson έναν χρόνο μετά τον γάμο - Τους "έφαγε" η καραντίνα

21.01.2022
Πέμπτο διαζύγιο για την Pamela Anderson έναν χρόνο μετά τον γάμο - Τους "έφαγε" η καραντίνα
Η ξανθιά σεξοβόμβα είχε παντρευτεί τον σωματοφύλακά της την παραμονή των Χριστουγέννων του 2020.

Η Pamela Anderson και ο σύζυγός της, Dan Hayhust, χωρίζουν ύστερα από έναν χρόνο γάμου. Επίσημες δηλώσεις δεν είχαμε όμως πηγές κοντά στην 54χρονη σεξοβόμβα ισχυρίζονται ότι εκείνος δεν της φερόταν όπως ήθελε και η σχέση αυτή δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα του 2020 και τότε η Pam είχε παραδεχτεί ότι οι δυο τους είχαν "ξεμείνει" μαζί, στο ράντσο της -εκείνος δούλευε για εκείνη- και ερωτεύτηκαν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μια ιστορία, όμως, που έχει και μια άλλη όψη καθώς η πρώην σύντροφος του Hayhust (και μητέρα των τριών παιδιών του) κατηγόρησε την Anderson ότι τους κατέστρεψε το σπίτι!

Ο γάμος έγινε, λοιπόν, οι δυο τους πόζαραν με χαρά και τώρα, έναν χρόνο μετά παίρνουν διαζύγιο.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι η καραντίνα και ο χρόνος που αναγκαστικά πέρασαν οι δυο τους μόνοι έβγαλαν στην επιφάνεια τους πραγματικούς εαυτούς τους και μόλις καταλάγιασε το πάθος κατάλαβαν αμέσως ότι δεν έχουν τίποτα κοινό.

Η Pam μάλιστα φέρεται να έχει αποκαλύψει σε φίλους ότι εκείνος δεν της φερόταν σε καμία περίπτωση όπως θα ήθελε εκείνη.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Pamela υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον ροκά -ελληνικής καταγωγής, παρακαλώ- Tommy Lee με τον οποίο έχει και τους δυο γιους της, τον 23χρονο Brandon Thomas και τον 22χρονο Dylan Jagger, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Kid Rock με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα.

To 2007 παντρεύτηκε τον Rick Salomon σε έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες. Το 2014 το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε όμως ούτε αυτός ο γάμος κράτησε.

Όσο για τον τελευταίο γάμο εξπρές, αυτός πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και έληξε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, 12 μέρες αργότερα. Γαμπρός ο παραγωτός Jon Peters, με τον οποίο η Pam είχε σχέση και πριν από 30 χρόνια. Οι δυο τους, όμως, δεν ήταν γραφτό να είναι μαζί!

Αν θέλεις να θυμηθείς και άλλους διάσημους γάμους που δεν... χρόνισαν, κάνε κλικ στον σύνδεσμο. Δεν είναι και λίγοι!!!!