Βραβεία Grammy 2024: 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν

05.02.2024
Βραβεία Grammy 2024: 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν
(Photo: @Gucci)
Η γιορτή της μουσικής είχε και ένα πολύ εντυπωσιακό κόκκινο χαλί.

Το γυμνό ήταν αυτό που κυριάρχησε ως τάση και στο κόκκινο χαλί των φετινών 66ων βραβείων Grammy και μάλιστα, αν κρίνουμε σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, μπορούμε να πούμε ένα «κάθε πέρσι και περισσότερα (ρούχα)».

Ιδού μερικές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε εμείς.

Δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις για τη Miley Cyrus στα χθεσινά Grammys, όπου και θριάμβευσε κερδίζοντας το πρώτο της βραβείο. Στο κόκκινο χαλί η 31χρονη σταρ εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή (κατά τις επιταγές του naked trend που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος) με custom Maison Margiela naked look ενώ αργότερα, μέσα στην αίθουσα προτίμησε ένα total Gucci look που άφηνε γυμνό μεγάλο κομμάτι δέρματος! Το μαλλί με 80s αναφορές μπορεί να μην ήταν τον πιο ταιριαστό!

{https://www.instagram.com/reel/C28fBtMvbDU/}

{https://www.instagram.com/p/C29mTbWtaV_/?img_index=1}

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Chrissy Teigen και τον John Legend. Alexandre Vauthier για εκείνη, μαύρο look με σατέν πουκάμισο και φιόγκο στη μέση για εκείνον.

{https://www.instagram.com/p/C28pxDApSG-/}

Τυρκουάζ γοργο΄να με ευφάνταστο, πολυτελή ιστό αράχνης δια χειρός Reem Acra η Paris Hilton.

{https://www.instagram.com/p/C29KUpUu9QT/?img_index=1}

Με custom Schiappareli η Taylor Swift η οποία κέρδισε δύο βραβεία, φτάνοντας στα 14 συνολικά και έσπασε ένα ρεκόρ καθώς είναι η πρώτη καλλιτέχνης που έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ για 4 συνεχόμενα χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C28yK05r3_G/}

Η Alessandra Ambrosio έδωσε ένα Top Model αέρα στο κόκκινο χαλί των Grammys με μια εφαρμοστή metalic τουαλέτα και έκανε κεφάλια να γυρίσουν.

{https://www.instagram.com/p/C29BNWruTD3/?img_index=3}

Εντυπωσιακές και παιχνιδιάρες, η καθεμιά με το στυλ της. Η μεν Billie Eillish με Chrome Hearts και Willy Chavarria, η δε Dua Lipa με μια κομψότατη τουαλέτα Courreges.

{https://www.instagram.com/p/C28wrxJLdap/}

Και στο Νο10 θα βάλουμε τον μοναδικό Lenny Kravitz ο οποίος, πραγματικά, δεν χρειάζεται ουδεμία περιγραφή!

{https://www.instagram.com/p/C28bueMLNUO/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.02.2024 - 17:19