Βραβεία Grammy 2024: Το ρεκόρ, αλλά και η απρέπεια της Taylor Swift, που συζητήθηκε πολύ

05.02.2024
Βραβεία Grammy 2024: Το ρεκόρ, αλλά και η απρέπεια της Taylor Swift, που συζητήθηκε πολύ
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η Taylor Swift όμως ένα μικρό φάουλ το έκανε!

Το 13ο και το 14ο Grammy της καριέρας της κέρδισε φέτος η Taylor Swift και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της αλλά και την έκπληξή της, όταν η Celine Dion διάβασε το όνομά της ως νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς.

Ναι, η εμβληματική ερμηνεύτρια πραγματοποίησε μια εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των φετινών Grammys προκειμένου να παρουσιάσει το συγκεκριμένο βραβείο, συνοδευόμενη από τον μεγαλύτερο γιο της, τον 24χρονο Rene Charles, ενώ θύμισε πως κι εκείνη είχε λάβει το εν λόγω βραβείο από τα χέρια της Diana Ross και του Sting πριν από 25 χρόνια. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Celine εδώ και μήνες, εν μέσω της περιπέτειάς της με την υγεία της.

{https://www.instagram.com/p/C29DodgMNxj/}

Με μεγάλη έκπληξη δέχτηκε τα νέα η Taylor Swift που έδειξε να μην το περιμένει, όμως η αλήθεια είναι πως το βραβείο ήρθε και εκείνη έγραψε ιστορία ως η πρώτη καλλιτέχνης που λαμβα΄νει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς για 4η συνεχόμενη χρονιά. Ανέβηκε λοιπόν στη σκηνή και ευχαρίστησε τους πάντες ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στη Celind Dion που την προλόγισε εξαγριώνοντας τους φανς που «ζήτησαν τα ρέστα» στα social media. Για την ακρίβεια, ούτε την κοίταξε καν!

{https://twitter.com/danjan01/status/1754374809797136479}

{https://twitter.com/HaileyGracesDad/status/1754367927422206228}

{https://www.youtube.com/watch?v=Yq-q-ZCZwxc&ab_channel=RecordingAcademy%2FGRAMMYs}

Βραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες νίκες - Ποιος βρίσκεται στην κορυφή με... 32;

Μετά το τέλος του σόου οι δύο κυρίες πόζαραν αγκαλιά στα παρασκήνια αλλά ουδείς πείστηκε και το γενικό μήνυμα από τους εξαγριωμένους φανς ήταν ένα «Πολύ αργά»!

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός παραμένει πως η Swift έσπασε το ρεκόρ και αν σκεφτούμε πως μόλις ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου, ίσως πάει και για 5η!

{https://www.instagram.com/p/C28vsIzO_bL/}

Στον αντίποδα η Miley Cyrus η οποία αποθέωσε τη Mariah Carey η οποία της παρέδωσε το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού για το Flowers. Το πρώτο της Grammy, ever, για την ιστορία.

«Κόλλησα στην κίνηση λόγω της βροχής και σκέφτηκα ότι θα έχανα αυτή τη στιγμή. Και αν έχανα το βραβείο δεν πειράζει, αλλά όχι τη Mariah Carey», είπε μεταξύ άλλων η Miley η οποία χαρακτήρισε Iconic το ότι οι δυο τους μοιράζονται τα ίδια αρχικά: MC!

{https://www.youtube.com/watch?v=kZwLE62V1_Q&t=1s&ab_channel=RecordingAcademy%2FGRAMMYs}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.02.2024 - 12:33