AEGEAN, Zeus+Δione και KORRES σε μια απίθανη συνεργασία γεμάτη στυλ και κομψότητα

25.10.2023
AEGEAN, Zeus+Δione και KORRES σε μια απίθανη συνεργασία γεμάτη στυλ και κομψότητα
Η αεροπορική εταιρεία AEGEAN μπαίνει στη νέα εποχή της με νέες στολές Zeus+Δione και νέο μας look υπό την επιμέλεια της φίρμας KORRES. Τρία κορυφαία ελληνικά brands συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Τις νέες στολές των πληρωμάτων της παρουσίασε η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και αποκάλυψε πως για τη δημιουργία τους συνεργάστηκαν δύο σπουδαία ελληνικά brands.

Με στόχο να εξελιχθεί και να ανανεωθεί η εικόνα των ανθρώπων τους η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab άντλησε έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας και δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την ελληνική κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία της εταιρείας.

{https://www.instagram.com/p/CyvnEd_NC7L/}

«Με σεβασμό στην νέα μας ταυτότητα και ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, κώδικες και σύμβολα, η πρόταση της Zeus+Δione υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και το σχεδιασμό του Marios Schwab , περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους», αναφέρει η αεροπορική εταιρεία υπογραμμίζοντας τις προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες όπως ενσωματωμένα φουλάρια στο ντεκολτέ, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία για τις γυναικείες προτάσεις ενώ περνώντας στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους δίνεται έμφαση σε γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων.

4_11.jpg

«Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή».

7_2.jpg

6_5.jpg

9_2.jpg

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στο νέο τους look ως προς Hair & Make up και εκεί ακριβώς μπαίνει το τρίτο όνομα στης «ομάδας».

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο make up look που αντανακλά το αιγαιοπελαγίτικο φως και τη λάμψη του ελληνικού ήλιου, σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά χωρίς υπερβολές. Με επιρροή από την ελληνική φύση, επιλέχτηκαν γήινοι τόνοι καφέ, bronze και ροζ που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και εγγυώνται την άψογη εμφάνιση και άνεση του προσωπικού μας σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Στην ίδια φιλοσοφία και τo hair grooming έρχεται να ολοκληρώσει το ανανεωμένο look με χαλαρά pony tails και πλεξούδες.

8_2.jpg

{https://www.youtube.com/watch?v=1u-zTRd3wkI&ab_channel=AegeanAirlines}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2023 - 15:37