Καπ κριγιόν

10.04.2008

Τι έχουμε:

  • 1 μπουκάλι σαμπάνια
  • 1 ποτηράκι λικέρ, μήλο
  • 1 ποτηράκι κονιάκ
  • 1 μήλο
  • 1 αχλάδι
  • 1 πορτοκάλι

Τι κάνουμε:

Πλένουμε τα φρούτα και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κόβουμε το πορτοκάλι σε φέτες, το μήλο και το αχλάδι σε κομματάκια.

Τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ και τα περιχύνουμε με το λικέρ και το κονιάκ. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σαμπάνια, παγωμένη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μια κουτάλα.

Συμβουλή
Εάν η σαμπάνια μας δεν είναι παγωμένη, μπορούμε πριν σερβίρουμε, να βάλουμε το μπολ στο ψυγείο για να παγώσει το κοκτέιλ.

Το κατάλληλο συνοδευτικό Μπισκότα κανέλας.