Μοσχαράκι με ζυμαρικά και σάλτσα τυριού

10.04.2008
Ενα πλήρες και χορταστικό γεύμα!

Τι έχουμε:

  • 1/2 κιλό κρέας, μοσχαρίσιο
  • 2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 2 καρότα, κομμένα σε χοντρές ροδέλες
  • 1 κουταλάκι τσίλι
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • 1/2 ποτηράκι κρασί, κόκκινο
  • 1/2 φλιτζ. λάδι ελιάς
  • 1/2 πακέτο κοφτό μακαρονάκι, βρασμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

για το γαρνίρισμα:

  • 1 βαζάκι Cheese &Red Pepper Dip Old El Paso
  • 1/2 φλιτζ. καλαμπόκι, βρασμένο
  • φύλλα ρόκας

Τι κάνουμε:

Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε κομμάτια.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα, έως ότου μαλακώσουν.

Κατόπιν, προσθέτουμε τα κομμάτια από το κρέας και τα σοτάρουμε, έως ότου ροδίσουν.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε για 3-4 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το κύμινο, το τσίλι, αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό, ώστε να τα σκεπάζει.

Ανακατεύουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, έως ότου μαλακώσει το κρέας και απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράζουμε το μείγμα του κρέατος και των λαχανικών σε πιάτα.

Προσθέτουμε στο πιάτο 4-5 κουταλιές βρασμένο μακαρονάκι, λίγα φύλλα ρόκας, λίγο καλαμπόκι, περιχύνουμε με μια κουταλιά από την Cheese &Red Pepper Dip Old El Paso και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να σερβίρουμε το κρέας με τα λαχανικά μέσα σε Crunchy Taco Shells Old El Paso.

Το κατάλληλο συνοδευτικό: Λικέρ Τεντούρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ