Κοτόσουπα με μπέικον

04.03.2008
Ζεστή και απολαυστική!

Τι έχουμε:

  • 1 συσκευασία Knorr Κοτόσουπα με ρύζι
  • 6-7 φέτες μπέικον
  • 2 κλωναράκια σέλερι
  • 1 κομμάτι κίτρινο τυρί, κομμένο σε κομματάκια
  • αλάτι
  • πιπέρι, άσπρο

Τι κάνουμε:

Πλένουμε το σέλερι και το ψιλοκόβουμε.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 φλιτζάνια νερό και όταν πάρει μια βράση, προσθέτουμε το σέλερι, αλάτι, πιπέρι και το βράζουμε, έως ότου μαλακώσει.

Κατόπιν, αδειάζουμε το περιεχόμενο του φακέλου της Knorr Κοτόσουπας με ρύζι και ανακατεύουμε καλά, έως ότου διαλυθεί το μείγμα και ολοκληρωθεί ο βρασμός.

Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Εν τω μεταξύ, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τις φέτες του μπέικον για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά και στη συνέχεια, τις ψιλοκόβουμε.

Σερβίρουμε τη σούπα σε πιάτα, προσθέτοντας λίγο μπέικον και λίγο τυρί.

Συμβουλή
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για μπέικον προσούτο.