Πολύχρωμη ρυζοσαλάτα

04.11.2010

Υλικά

  • 1 1/2 κούπα μεγάλη ρύζι βρασμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά σε κυβάκια
  • Μια κονσέρβα καλαμπόκι
  • 2 κονσέρβες τόνος σε λάδι
  • 1 μικρό βαζάκι πίκλες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Ρίχνετε το βρασμένο ρύζι μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τις πιπεριές όλων των χρωμάτων κομμένες σε ροδέλες, το καλαμπόκι και ανακατεύετε.

2. Ψιλοκόβετε τις πίκλες και τις ρίχνετε και αυτές μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

3. Προσθέτετε τον τόνο, αφού πρώτα τον στραγγίσετε από το λάδι, και ανακατεύετε. Περιχύνετε τη σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε για τελευταία φορά και σερβίρετε!