Μενού για 2 μέχρι 20 ευρώ! Τσέκαρε τις προσφορές που βρήκαμε!

20.04.2017
Επιμέλεια: Δήμητρα Γκούντρα Ποιος είπε πως η έξοδος για φαγητό είναι ακριβή υπόθεση; Ακόμη και σε καιρούς οικονομικής κρίσης, μπορείς να φας καλά, ποιοτικά και φθηνά αρκεί να το.. ψάξεις! Ψάξαμε και βρήκαμε προσφορές για οκονομικές εξόδους για φαγητό που καλύπτουν όλα τα γούστα και προάστια της πρωτεύουσας.

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με την οικονομική κρίση, μπήκαν στη ζωή μας και τα κουπόνια προσφοράς. Γνωστά εστιατόρια, προσφέρουν μενού με έκπτωση - πολλές φορές μεγαλύτερη του 50%. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ελκυστικές προσφορές για φαγητό και σου τις παρουσιάζουμε!

Προσοχή: Οι προσφορές ισχύουν μόνο με την αγορά κουπονιού έκπτωσης.

Ψήνεσαι για μπέργκερ;

Αν προτιμάς τα Νότια προάστια, με 13,50 ευρώ μπορείτε να φάτε 2 μπέργκερς και 2 μπύρες 500ml στο Philip Vouliagmenis


13.50€ από 27€ για 2 Burgers επιλογής και 2 Μπύρες Draft 500mL. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Αν πάλι προτιμάς τη βόλεψη του σπιτιού σου, ένα από τα πιο γνωστά μπεργκεράδικα το «Butcher's Burger» στο Χαλάνδρι έχει βγάλει κουπόνια προσφοράς (17 ευρώ για μενού 2 ατόμων) αν παραγγείλεις delivery.


1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 Combo Large Βurgers και 2 αναψυκτικά, γεύμα για 2 με 17 ευρώ. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Είσαι της πίτσας ή του Ιταλικού;

Μια σούπερ οικονομική πρόταση για Ιταλικό φαγητό σε όμορφο περιβάλλον με μόλις 15 ευρώ.


15€ από 30€ για Γεύμα 2 ατόμων στο Ιταλικό Pausa Wine Restaurant στο Μαρούσι, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Εξαιρετικά οικονομική πρόταση είναι αυτή του Ιταλικού εστιατορίου Mantzavino στα Μελίσσια. Με κουπόνι που σου δίνει έκπτωση 50% με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.


19.90€ για γεύμα 2 ατόμων στο Ιταλικό εστιατόριο Mantzavino στα Μελίσσια, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού! Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ!

Θέλεις να δοκιμάσεις έθνικ κουζίνα; Τι θα έλεγες για Ινδικό;

Ποιος είπε πως η διεθνής κουζίνα κοστίζει; Αν είσαι λάτρης των ιδιαίτερων γεύσεων και του κάρυ, αυτή η προσφορά δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητη. Με 10 ευρώ τρώτε 2 άτομα στο Ινδικό εστιατόριο στο Περιστέρι. Η προσφορά βέβαια όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού.

10€ από €20 για γεύμα 2 ατόμων στο ινδικό εστιατόριο «Agni Indian Kitchen & Bar» με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Κι αν ο καλός σου είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας κι εσύ έχεις έρωτα με τα ινδικά - ή αντίστροφα - σου έχουμε τη λύση. Υπάρχει κουπόνι προσφοράς που «παντρεύει» τις δύο κουζίνες στο "Tempo Greek and Indian taste" με 7,50€ ανά άτομο.

Ινδική και Ελληνική κουζίνα! 7,50€ ανά άτομο, για να απολαύστε ένα πλήρες γεύμα με κυρίως πιάτο, σαλάτα, ορεκτικό και επιδόρπιο, στο "Tempo Greek and Indian taste" στο Ψυρρή, με έκπτωση 58%. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Αυθεντικό Ινδικό φαγητό θα γευτείς και σε αυτο το εστιατόριο στο κέντριο της Αθήνας στην Ομόνοια. Το κουπόνι προσφοράς σου δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο.

11€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού στο αυθεντικό Ινδικό εστιατόριο "Royal Curry House" στην Ομόνοια. Αγόρασέ το ΕΔΩ

Μήπως θέλεις κάτι πιο κυριλέ ή απλά μπραντς;

Η πιο οικονομική απ΄όλες είναι το σούπερ οικονομικό μπραντς για 2 άτομα μόλις με 9 ευρώ με επιλογές από αυγά και χορτόπιτα, μπάγκελ, πανκέικς και πολλές ακόμη επιλογές.

9€ από 18€ για να brunch στο Capannina, στη νέα άφιξη με άρωμα μεσογείου που κατέφθασε στο Χαλάνδρι. Αγόρασέ το ΕΔΩ

Αν έχεις όρεξη για Βόρεια προάστια ή πιο γκουρμέ επιλογές, μπορείς να βγεις για οικονομικό γεύμα/δείπνο και σε εστιατόριο στο κεφαλάρι Κηφισιάς μόνο με 10 ευρώ το άτομο!


20€ για μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο "Veniero Kefalari Bar Restaurant", στο Κεφαλάρι Κηφισιάς. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Στα Βόρεια προάστια, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας του Νέου Ψυχικού, στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα βρίσκεται και το συνοικιακό εστιατόριο Silo με προσεγμένα πιάτα. Με το κουπόνι μπορείς να φας με 9 ευρώ το άτομο! Προτείνουμε από ορεκτικά τις φλογέρες τυριού & την σαλάτα με ροκφόρ.


18€ από 30€ (Έκπτωση 40%) για Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων για το «Silo The Food Bar» στο Νέο Ψυχικό. Αγορασέ το ΕΔΩ

Θέλεις κάτι στα κάρβουνα; Οι προσφορές αυτές σου κλείνουν το μάτι!

Μπριζόλες, μπιφτέκια, σχάρας, πανσέτες, παϊδάκια κι άλλα ψητά μπορείς να επιλέξεις και να φάτε 2 άτομα με 15 ευρώ στην παραδοσιακή ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι (στάση Μετρό Αγία Μαρίνα), με την αγορά κουπονιού.

15€ για ένα μενού δύο ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του φαγητού στην παραδοσιακή ταβέρνα Άγγελος στο Χαϊδάρι. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν το κέντρο, μπορείς να επιλέξεις ένα κουπόνι προσφοράς για γνωστό μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο.

20€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο φαγητού, στο διαχρονικό "Μεζεδοπωλείο Δίαυλος". Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Η Χασιά φημίζεται για τις ψησταριές της και συνεπώς δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας. Με 20 ευρώ μπορείτε να φάτε 2 άτομα με θέα την Πάρνηθα!

Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων, στην ταβέρνα Το Έλατο στη Χασιά, με 20€. Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, Ζωντανή Μουσική. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Φαγητό & ζωντανή μουσική με 10 ευρώ το άτομο γίνεται; Κι όμως, αρκεί να ξέρεις πως υπάρχει προσφορά.

18€ για ένα πλούσιο γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή 8 πιάτων από τον κατάλογο (ορεκτικά, σαλάτες, κρεατικά) από το Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Φεγγαρόπετρα" στο Αιγάλεω. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Κι όμως μπορείς να φας και με 6,5 ευρώ το άτομο! Δες την προσφορά του Μεζεδοπωλείου «Το Αρχοντικό της Περσεφόνης»

Ελεύθερη επιλογή από το μενού 6,5€ το άτομο στο Μεζεδοπωλείο "Το Αρχοντικό της Περσεφόνης" στην Πετρούπολη. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ.

Αν ψήνεσαι για μεζεδάκια, μια καλή επιλογή για μεσημεριανό ή δείπνο είναι κι αυτή στην Πινελιά στο Νέο Ηράκλειο με 10 ευρώ.


10€ από 25€ για μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό και 2 κυρίως πιάτα (ισχύει 14.00 - 18.00) ή 15€ από 30€ για βραδινό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο (από τις 18.00 και μετά). Αγόρασέ το ΕΔΩ.

Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα

Για ψαράκι ή κρεατικό με θέα το λιμάνι της Ραφήνας, η επιλογή είναι μια από τις πιο κλασικές ταβέρνες της περιοχής, Η καλή καρδιά του Εγκρε.

20€ από 40€ για ένα Πλήρες Γεύμα Κρεατικών ή Θαλασσινών για 2 άτομα στην Ιστορική Ταβέρνα του ΕΓΚΡΕ η καλή καρδιά στη Ραφήνα, με θέα τη θάλασσα. Αγόρασε το κουπόνι ΕΔΩ

Οι Πειραιώτες το γνωρίζουν καλά: την καλύτερη θέα θα την βρεις στον Προφήτη Ηλία. Κι όταν αυτό παντρεύεται με... λαδόκολλα αλά bowling, ο συνδιασμός είναι τέλειος.

18€ από 30€ για ένα Πλούσιο γεύμα μεσογειακών γεύσεων για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου Λαδόκολλα by Bowling Center, στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά. Αγόρασέ το ΕΔΩ.

Μπορεί στο Χαλάνδρι να μην έχει θάλασσα, εύκολα όμως μπορείς να βρεις θαλασσινές γεύσεις! Στη «Γοργόνα του Χαλανδρίου» με κουπόνι προσφοράς μπορείς να βρεις γεύμα για 2 με 19,90 ευρώ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ