Ζηλέψαμε από το Survivor: Φτιάχνουμε ομελέτα χωρίς λάδι & τηγάνι!

23.02.2017
Το έπαθλο της χθεσνικής δοκιμασίας για την ομάδα των διασήμων ηταν μια πλούσια σε πρωτεϊνη ομελέτα την οποία οι παίκτες πραγματικά απόλαυσαν. Βλέποντάς την ζήλεψα κι εγώ κι είπα να φάω ομελέτα αλλά το έκανα υγιεινά σε ένδειξη συμπαράστασης και με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους τους πεινασμένους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα ένα απίστευτο βίντεο στο You Tube που δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε ομελέτα υγειινή χωρίς ίχνος λαδιού, εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία με μια σακούλα τροφίμων!

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σακούλα τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο ζιπ λοκ.

Αντί για πιάτο θα σπάσεις τ΄αυγά μέσα στη σακούλα και θα ανακινήσεις μέχρι ν΄ανακατευτούν σωστά

Στη συνέχεια ρίχνεις μέσα στο σακουλάκι τα υπόλοιπα υλικά της αρεσκείας σου πχ πιπεριές, ζαμπόν, πατάτες, μανιτάρια, τυρί ή ότι άλλο επιθυμείς ( ή αφήνεις τ΄αυγά σκέτα με λίγο αλατοπίπερο) ανακινείς ελαφρά και στη συνέχεια αφαιρείς προσεκτικά τον αέρα και κλεινεις καλά τη σακούλα.

Τη βάζεις μέσα σε κατσαρολίτσα με νερό που βράζει για περίπου 12 λεπτά και η ομελέτα είναι έτοιμη. Ανοίγεις τη σακούλα, σερβίρεις και τρως.

Tip αλά Λάουρα Νάργες:

Μην ξεχνάς! Το φαγητό είναι απόλαυση. Φρόντισε κι εσύ να το κάνεις μια ξεχωριστή εμπειρία, τρώγοντας αργά κι απολαυστικά όπως η Λάουρα που μας άφησε σύξυλους με την ατάκα της "Μ΄αρέσει ν΄αργώ να τελειώνω... μιλώντας πάντα για το φαγητό.

Δες όλη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να φτιάξεις ομελέτα χωρίς λάδι

Με μια πλαστική σακούλα τροφίμων

Κι αν δε σου άρεσε η ιδέα και θέλεις ν΄ακολουθήσεις τον κλασικό τρόπο με λαδάκι ή βουτυρό και τηγάνι, σου προτείνουμε 7 διαφορετικούς τρόπους ομελέτας για να δοκιμάσεις. Δες τους όλους εδώ.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα