Μους σοκολάτα - πορτοκάλι του Τζίμι Γκαρσία

05.01.2017

Υλικά

4 αυγά
1 μπάρα μαύρη σοκολάτα (περ. 100 g -112g)
ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Χώρισε τα απράσδια από τους κρόκους σε δύο μπολ. Χτύπα σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια σε μαρέγκα μέχρι να φουσκώσουν ελαφρώς - περίπου να διπλασιαστεί ο όγκος τους. Λιώσε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και μόλις λιώσει πρόσθεσε τους κρόκους από τα αυγά. Στη συνέχεια χαλαρά ρίξε μέσα τα ασπράδια των αυγών κι ενοποίησέ τα. Πρόσθεσε το ξίσμα πορτοκαλιού και στη συνέχεια τοποθέτησε το μείγμα σε ποτήρια και άσε για περίπου 2 ώρες ή όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Η μους είναι έτοιμη!