Βεντάλια καπρέζε

18.08.2008
Η εμφάνισή της στο τραπέζι θα προκαλέσει επιφωνήματα!

Τι έχουμε:

  • 2 ντομάτες
  • 150 γραμ. μοτσαρέλα
  • 3 κουταλιές κρέμα μπαλσάμικο VILLA ΤRΕΒΒΙΑΝΑ
  • αλάτι

Για το γαρνίρισμα:

  • φύλλα βασιλικού

Τι κάνουμε:

Πλένουμε τις ντομάτες και τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κατόπιν, με ένα μαχαίρι τις χαράζουμε κάθετα σε τρία σημεία φροντίζοντας να μην κοπούν μέχρι κάτω.

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε έξι φέτες.

Βάζουμε κάθε φέτα τυριού στη σχισμή που κάναμε στις ντομάτες.

Σερβίρουμε τις ντομάτες σε πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με αλάτι, τις περιχύνουμε με την κρέμα μπαλσάμικο VILLA TREBBIANA και γαρνίρουμε με τα φύλλα βασιλικού.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για μοτσαρέλα να χρησιμοποιήσουμε ανθότυρο.

το κατάλληλο κρασί Αθήρι.