Έξυπνες ιδέες για να σερβίρεις τα ντιπ στα πάρτι

30.08.2016
Από τη Δήμητρα Γκούντρα Το καλοκαίρι τελείωνει, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα πάρτι! Ο καιρός είναι ακόμη ζεστός κι ευνοεί για μαζώξεις με φίλους, ποτά και χορό με καλοκαιρινή διάθεση ακόμη και το φθινόπωρο. Όπως πάντα σου δίνουμε έξυπνες ιδέες για να εντυπωσιάζεις.

Αυτή τη φορά σου δείχνουμε έξυπνους τρόπους για να σερβίρεις τα ντιπάκια.

1. Ήξερες το κόλπο με το κολωνάτο ποτήρι;

Η ιδέα είναι απλή. Στο κέντρο ενός γυάλινου μπολ τοποθετείς ένα κολωνάτο ποτήρι του κρασιού το οποίο και θα γεμίσεις με το ντιπ της αρεσκείας σου. Το μπολ θα γεμίσει με πατατάκια κι ιδού! Έξυπνο σερβίρισμα, σωστά;

2. Η φόρμα για τα μαφινς δίνει πολλές επιλογές

Αν θέλεις να προσφέρεις όχι μόνο ένα αλλά πολλά και διαφορετικά ντιπς, η φόρμα για τα μάφινς θα σου δώσει λύση. Σε κάθε θήκη μπορείς να βάλεις διαφορετική σος για όλα τα γούστα, από την πιο διαιτητική του γιαουρτιού μέχρι την πιο πικάντικη ή πλούσια σε γεύση και θερμίδες. Παίξε με τις γεύσεις και τα χρώματα και εντυοωσίασε για μια ακόμη φορά.

3. Όλα βουτηγμένα μέσα για τεμπέληδες - για να μην κουράζεις τους καλεσμένους σου

Μια ωραία ιδέα είναι κι αυτή. Αντί να κουράζεις τους καλεσμένους μπορείς να στερεώσεις μέσα στο ντιπάκι αγγούρι, καρότο κι άλλα τραγανά λαχανικά τα οποία μπορπύν να παίρνουν και ν΄απολαμβάνουν απευθείας έτοιμα με τη σος.

4. Έξυπνο & γεμάτο χρώμα σερβίρισμα

Ένα πολύ έξυπνο "δοχείο" για ντιπ είναι και μια κομμένη καθαρισμένη στο εσωτερικό πιπεριά. Δίνει χρώμα κι άλλη διάσταση στο ντιπ. Το σερβίρισμα θέλει φαντασία.

5. Πάιξε και δημιούργησε

Αν έχεις διάθεση και χρόνο φτιάξε συνθέσεις με τα υλικά σου και τα ντιπάκια σου δημιουργώντας φατσούλες και ζωάκια. Είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα ζηζητηθεί.

6. Κλασικά και δοκιμασμένα

Επειδή η επιτυχία του πάρτι δεν στηρίζεται στα ντιπ και το σερβίρισμα αλλά στην καλή παρέα και τη διάθεση αν δεν έχεις χρόνο ή όρεξη σερβιρέ τα απλά, σε μια πιατέλα κι ένα μπολάκι. Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς!

Καλή όρεξη & καλή διασκέδαση!