Διάφανα αριστουργήματα!

10.04.2008
Τα αποστάγματα σταφυλιού ΤΣΙΛΙΛΗ συμπυκνώνουν μέσα τους όλη τη δύναμη και τον πλούτο του ευλογημένου καρπού της αμπέλου, αποκαλύπτοντάς μας απλόχερα τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης!

Τα αποστάγματα σταφυλιού ΤΣΙΛΙΛΗ συμπυκνώνουν μέσα τους όλη τη δύναμη και τον πλούτο του ευλογημένου καρπού της αμπέλου, αποκαλύπτοντάς μας απλόχερα τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης! Η αποσταγματοποιία ΤΣΙΛΙΛΗ παρουσιάζει μια μοναδική σειρά από μονοποικιλιακά αποστάγματα σταφυλιού - Ξινόμαυρο, Μοσχάτο Αμβούργου, Chardonnay, Cabernet Sauvignon - γεμάτα από σπάνια αρώματα και γεύσεις, διαθέσιμα σε περιορισμένο μόνο αριθμό φιαλών.

Η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε ποικιλίας οφείλει πολλά στην απαράμιλλη τέχνη της απόσταξης, τη γνώση και την εμπειρία της οικογένειας Τσιλιλή.

Επειτα από ωρίμανση έξι μηνών, κάθε απόσταγμα συσκευάζεται σε κομψή γυάλινη φιάλη, αντίστοιχης γοητείας με το περιεχόμενο.

Τα αποστάγματα σταφυλιού ΤΣΙΛΙΛΗ, απευθύνονται στους λάτρεις της ποιότητας και σε όσους αναζητούν την τελειότητα στην πιο αυθεντική της έκφραση.

Απόσταγμα Ξινόμαυρο
Καθαρή μύτη μέτριας έντασης με πολύπλοκα αρώματα φρέσκων αρωματικών φυτών, λιαστής ντομάτας και γλυκών μπαχαρικών. Πικάντικο, με κυρίαρχα αρώματα αυτά του μοσχοκάρυδου, του γαρίφαλου και της γλυκόριζας.

Απόσταγμα Μοσχάτο Αμβούργου
Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίγευση πικρής σοκολάτας.

Απόσταγμα Chardonnay

Μέτριας έντασης βοτανική μύτη με διακριτικά ανθώδη αρώματα εσπεριδοειδών. Στόμα βελούδινο, εκφραστικό, με νότες εσπεριδοειδών, αποξηραμένων κίτρινων φρούτων και ψημένου κυδωνιού, με μια απαλή αίσθηση γλυκύτητας στην επίγευση.

Απόσταγμα Cabernet Sauvignon
Σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων και βοτάνων σε φόντο λεπτής χροιάς μπαχαρικών. Σφριγηλό, με ισορροπημένο αλκοόλ, διαθέτει πλούσια δομή. Τα αρώματα της μύτης ξεχωρίζουν μέσα σε ένα ελαφρώς τανικό στόμα.