FYI

“Βάλε όρια σε ό,τι σε χαλάει”- Σεμινάριο του Believe in You σε 4 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Tώρα σε νέα προνομιακή τιμή!

30.05.2024
“Βάλε όρια σε ό,τι σε χαλάει”- Σεμινάριο του Believe in You σε 4 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Tώρα σε νέα προνομιακή τιμή!
Το Believe in You διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα βιωματικό workshop για την τόσο πολύτιμη δεξιότητα της οριοθέτησης. Το να θέτουμε υγιή όρια προστατεύει την ψυχική και σωματική μας υγεία, αλλά και τις σχέσεις μας.

Τώρα προσφέρεται σε νέα προνομιακή τιμή, για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Γιατί είναι σημαντική η οριοθέτηση;

Δυσκολεύεσαι να πεις “όχι” στους άλλους από φόβο μην μπεις σε σύγκρουση; Πόσο συχνά αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν;

Αν η οριοθέτηση αποτελεί πρόκληση για σένα, όσο θυμάσαι τον εαυτό σου, τότε το νέο σεμινάριο του Believe in You έχει φτιαχτεί για σένα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ένα 4ωρο workshop θα έχεις τον πλήρη χάρτη για να θέτεις αποτελεσματικά όρια σε οτιδήποτε σε χαλάει στη ζωή σου.

Τα υγιή όρια στις σχέσεις μας προστατεύουν την ψυχική μας υγεία, το χρόνο και την ενέργειά μας και ταυτόχρονα τις σχέσεις μας.

Θέτοντας ξεκάθαρα όρια χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. Είναι απόλυτα σημαντικό να μάθουμε να το κάνουμε αποτελεσματικά, ώστε να αποφεύγουμε τις συγκρούσεις και να πάψουμε να καταπιεζόμαστε.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι δυσκολεύονται να θέσουν όρια, με αποτέλεσμα να βιώνουν καταπίεση, τύψεις και ενοχές απέναντι στον εαυτό τους.

Πιο ειδικά, απευθύνεται σε γυναίκες, που λόγω ενσυναίσθησης, των ρόλων τους και την κοινωνικής πίεσης που υφίστανται, δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να θέσουν υγιή όρια στους βασικούς τομείς της ζωής τους- σχέσεις, εργασία, χρήμα, υγεία!

Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να βάζουν προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων, με αποτέλεσμα να αφήνουν τελευταίο τον εαυτό τους και τα θέλω τους.

Συγκεκριμένα το σεμινάριο απευθύνεται:

– Σε γυναίκες που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση- λεκτική, συναισθηματική, σωματική.

– Σε γυναίκες που πιέζονται χρονικά, λόγω των πολλαπλών ευθυνών, με αποτέλεσμα να αισθάνονται κούραση ή έλλειψη ενέργειας.

– Σε γυναίκες που αισθάνονται παραμελημένες από τον σύντροφό τους

– Σε γυναίκες που αισθάνονταιαόρατες” στον εργασιακό τους χώρο και θέλουν μεγαλύτερη εξέλιξη και αναγνώριση για την αξία τους

– Σε γυναίκες που χειραγωγούνται από τους δικούς τους ανθρώπους

– Σε μαμάδες που θέλουν να οριοθετούν τα παιδιά τους, χωρίς ενοχές!

– Σε εργαζόμενες που πνίγονται από τον φόρτο εργασίας και πρέπει να μάθουν να λένε “Όχι”

– Σε εργαζόμενες που θέλουν να μην αναλαμβάνουν ευθύνες που δεν τους αναλογούν!

Τέλος, γενικότερα το σεμινάριο είναι εξαιρετικά βοηθητικό για γυναίκες στους ακόλουθους ρόλους:

– Σε μάνατζερ που θέλουν να διοικούν αποτελεσματικά, χωρίς να γίνονται επιθετικές ή να χαλάνε την εικόνα τους

– Σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζεται να οριοθετούν αποτελεσματικά τους πελάτες τους

– Σε επιχειρηματίες που θέλουν να κλείνουν ξεκάθαρες συμφωνίες με συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές

– Σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους ή coaches που θέλουν να βοηθήσουν άλλους να θέσουν όρια

Νέα τιμή γνωριμίας αποκλειστικά για τη συμμετοχή στο workshop

Επειδή λάβαμε feedback με email ότι η τιμή του σεμιναρίου είναι ίσως απαγορευτική για ανθρώπους που θέλουν να το παρακολουθήσουν και να ωφεληθούν, δημιουργήσαμε μία νέα τιμή γνωριμίας, αποκλειστικά για τη συμμετοχή στο workshop.

Σας ευχαριστούμε για την ειλικρίνεια και το ενδιαφέρον και είμαστε πάντα ευαίσθητοι στις ανάγκες των ανθρώπων.

Το όραμα του Believe in You είναι να κάνει προσιτή τη γνώση για δεξιότητες ζωής σε όλο τον κόσμο και αυτό υπηρετούμε πιστά από το 2013.

Οπότε τώρα έχετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop με θέμα “Βάλε όρια σε ό,τι σε χαλάει” στην τιμή προσφοράς των 60 ευρώ.

Αν είστε στη Θεσσαλονίκη (12/06), την Πάτρα (19/06), τα Ιωάννινα (20/06) και την Καλαμάτα (26/06), μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Αν βρίσκεστε σε γύρω περιοχές στις αντίστοιχες ημερομηνίες, θα πρέπει να το αξιοποιήσετε. Ο εαυτός σας θα σας ευγνωμονεί στο τέλος του σεμιναρίου.

Το Believe in You προσφέρει επίσης ένα συνολικό πρόγραμμα αυτοβελτίωσης με θέμα τα όρια, δίνοντας ως bonus με τη συμμετοχή στο workshop, δύο κύκλους on demand σεμιναρίων, που προσφέρουν τη γνώση σε βάθος για τα θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο.

Έτσι θα έχετε πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και σίγουρα θα εξασφαλίσετε την εφαρμογή της γνώσης, έχοντας μόνιμη πρόσβαση στα εργαλεία που κάνουν εύκολη την οριοθέτηση σε ποικιλία καταστάσεων της ζωής.

Η τιμή συμμετοχής με τα bonus είναι 120 ευρώ (με έκπτωση 20% από την αρχική τιμή) για τη Θεσσαλονίκη στις 12/06.

Τι ισχύει για τις άλλες 3 πόλεις

Για το workshop στην Πάτρα και τα Ιωάννινα η τιμή early bird με τα bonuses είναι 85 ευρώ έως τις 14/06.

Και για την Καλαμάτα η τιμή early bird με τα bonuses είναι 85 ευρώ έως τις 21/06.

Οπότε συμφέρει εξαιρετικά να έχετε το πλήρες πακέτο αυτοβελτίωσης σε αυτή τη μοναδική τιμή.

Αν πάλι θέλετε μόνο να ζήσετε την εμπειρία της άμεσης μεταμόρφωσης με τη συμμετοχή σας στο workshop, δηλώστε συμμετοχή εδώ με 60 ευρώ.

Τα δύο προγράμματα που προσφέρονται ως bonus του workshop “Βάλε όρια σε ό,τι σε χαλάει” είναι:

 1. Ο κύκλος σεμιναρίων “Διώξε την τοξικότητα από τη ζωή σου” που περιλαμβάνει τα σεμινάρια:

Α) Διαχείριση αγένειας

Β) Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων

Γ) Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων

Και

 1. Ο κύκλος σεμιναρίων με τίτλο “Βελτιώστε την επικοινωνία σας και ξεχωρίστε επαγγελματικά”που περιλαμβάνει τα σεμινάρια:

Α) Πώς να κάνετε και να δέχεστε κριτική κριτική

Β) Πώς να καλλιεργήσετε πειθώ

Γ) Πώς να αποκωδικοποιείτε τα μυστικά της γλώσσας σώματος

Δ) Συναισθηματική Νοημοσύνη: To παράθυρο στο μυαλό και την ψυχή των άλλων

Η οριοθέτηση είναι η βάση για καλή συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων και αρμονική συνεργασία. Αν είναι ξεκάθαρο που τελειώνουν τα όρια του ενός και αρχίζουν τα όρια του άλλου, τότε δεν υπάρχει λόγος για σύγκρουση.

Επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, η οριοθέτηση εξασφαλίζει το σεβασμό των αναγκών όλων. Χωρίς όρια πάντα κάποιος καταπιέζεται, αφήνοντας τον άλλο να επιβάλλει το θέλω του.

Αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύει μέσα του συναισθήματα δυσαρέσκειας, θλίψης, που σιγά σιγά μετατρέπονται σε οργή και χαλάνε τις σχέσεις των ανθρώπων. Είτε αφήνεις το παιδί σου να σου επιβάλλει τα θέλω του ή τον προϊστάμενο να σε προσβάλλει ή να σε μειώνει, το βέβαιο αποτέλεσμα είναι ότι εσύ καταπιέζεις τον εαυτό σου.

Το Believe in You θέλοντας να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα που καταστρέφει την ψυχική μας υγεία και τις σχέσεις μας, δημιούργησε το νέο workshop με τίτλο “Βάλε όρια σε ό,τι σε χαλάει”. Ένα 4ωρο πρακτικό σεμινάριο όπου θα δοθεί η μεθοδολογία και τα βήματα για να θέτουμε ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις μας, ώστε να γίνονται σεβαστά από τους άλλους.

Μετά από δύο επιτυχημένα προγράμματα που ήδη υλοποιήθηκαν online και ζωντανά στην Αθήνα για την οριοθέτηση, η Εύη Ξυραφά δημιούργησε μια συμπυκνωμένη εκδοχή των προγραμμάτων που υπόσχονται αποτελέσματα στη στιγμή.

Σε ένα 4ωρο workshop, απόλυτα εστιασμένο στις ανάγκες σας, θα μάθετε να θέτετε όρια σε 3 βήματα.

 • Αποκτώντας αυτογνωσία σε βάθος
 • Ξεπερνώντας το φόβο
 • Μαθαίνοντας τεχνικές οριοθέτησης, ώστε να γίνονται σεβαστά τα όριά σας από τους άλλους.

Ποια είναι τα οφέλη του σεμιναρίου;

 • Θα γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας
 • Θα αναγνωρίσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας
 • Θα σπάσετε περιοριστικές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να οριοθετείτε
 • Θα ξεπεράσετε το φόβο και τις ενοχές που σας εγκλωβίζουν σε καταστάσεις που σας δυσαρεστούν
 • Θα νιώσετε σιγουριά και θάρρος να θέσετε όρια όταν χρειάζεται
 • Θα μάθετε να εκφράζετε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σας με σεβασμό, χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους
 • Θα μπορείτε να διεκδικείτε τα θέλω σας με αυτοπεποίθηση
 • Θα επαναφέρετε την ψυχική σας ηρεμία, καθώς θα πετάξετε τα βάρη που σας έχουν φορτώσει χρόνια
 • Θα φύγετε πιο ανάλαφροι και καλοδιάθετοι, ξέροντας ότι διαθέτετε πλέον τα εφόδια για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα θέλω σας

Τι θα αποκομίσετε στο σεμινάριο

Το σεμινάριο θα σας προσφέρει τον χάρτη και τα βήματα για να βάζετε όρια σε οτιδήποτε σας “χαλάει” στη ζωή σας.

Από κακές συνήθειες που επαναλαμβάνετε χρόνια και σας έχουν κουράσει (π.χ. αναβλητικότητα) μέχρι καταπιεστικές συμπεριφορές των άλλων.

Σε 3 μόλις βήματα θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναγνωρίζετε τα θέλω σας και να τα εκφράζετε ξεκάθαρα και με ευγένεια, ώστε να γίνονται σεβαστά από τους άλλους και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις.

Μεθοδολογία του σεμιναρίου

– Τεστ αυτογνωσίας

– Παρουσίαση Powerpoint

– Group coaching

– Case studies

– Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)

– Συζήτηση

– Βιωματικές ασκήσεις

Εισηγήτρια του σεμιναρίου

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Bonus του προγράμματος

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του workshop είναι σημαντικό να έχουν τεθεί οι βάσεις της οριοθέτησης από την αρχή του σεμιναρίου. Γι’ αυτό το σκοπό προσφέρονται ως bonus με την εγγραφή σας τα ακόλουθα προγράμματα.

– Διαχείριση αγένειας

– Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων

– Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων

Bonus αξίας 105 ευρώ

– Πώς να κάνετε και να δέχεστε κριτική

– Πώς να καλλιεργήσετε πειθώ

– Γλώσσα σώματος

– Συναισθηματική νοημοσύνη

Bonus αξίας 140 ευρώ

Bonus συνολικής αξίας 255 ευρώ

Έτσι θα έχετε όλα τα εφόδια στα χέρια σας για να θέτετε αποτελεσματικά όρια, ανεξάρτητα από τον ποιον άνθρωπο έχετε απέναντί σας.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι δυσκολεύονται να θέσουν όρια σε συγκεκριμένους ανθρώπους ή πλαίσια στη ζωή τους, π.χ. στους γονείς ή στα παιδιά τους, ενώ άλλοι δυσκολεύονται στον επαγγελματικό τους χώρο να θέσουν όρια από φόβο μην χάσουν τη δουλειά τους.

Άλλοι πάλι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πρόβλημα με πελάτες τους που καθυστερούν στις πληρωμές, αλλά φοβούνται να τους οριοθετήσουν από φόβο μην τους χάσουν. Από όπου κι αν προέρχεται η δυσκολία σας στην οριοθέτηση, σε αυτό το σεμινάριο θα την ξεπεράσετε μια και καλή.

Όπως κι άλλοι άνθρωποι σαν και εσάς που βασανίζονταν με τα όρια όλη τους τη ζωή και είδαν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται τόσο εύκολα και απλά.

Δείτε πώς περιγράφουν οι ίδιοι την εμπειρία από την καθοδήγηση της Εύης Ξυραφά.

https://www.youtube.com/watch?v=fbhiRKhWmFw

Κυριακή Αλυφαντή, Εκπαιδευτικός

“Είμαι πιο σίγουρη για μενα, πιο ξεκάθαρη, βλεπω τον εαυτο μου πρώτα από όλα με άλλα μάτια και πόση δυναμική έχω για να γίνω όλο και καλύτερη. Βλέπω τους άλλους με μεγαλύτερη κατανόηση και φροντίδα. Είναι σα να βγαίνουν τα στρώματα που μ’ έχω καλύψει τόσα χρόνια”. – Νατάσα Ζαχαριουδάκη, εκπαιδευτικός

“Ο Στόχος μου εκπληρώθηκε 1000% ! Ήταν από τις καλύτερες και πιο ευχάριστες επενδύσεις που έκανα για τον εαυτό μου! Εκτός από την άψογη εισηγήτρια, κα Ξυραφά, απέκτησα εξαιρετικούς, νέους φίλους, που μας συνδέει ένας ιδιαίτερος κώδικας επικοινωνίας.

Ποια οφέλη έχετε δει στη ζωή σας, προσωπικά και επαγγελματικά;

– καλύτερη επικοινωνία

– να εκφράζω τις ανάγκες μου καλύτερα και να ικανοποιούνται

– Αποδέχομαι τον εαυτό μου και τους άλλους όπως είναι.

– Να μην εγκαταλείπω την προσπάθεια.

– Να βιώνω χαρά στον κανόνα της ζωής μου”. – Ελένη Μαυρογιαννάκη, επιχειρηματίας

“Μέσα από το Believe In You το απόλυτο restart. Για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση του.

Η Εύη Ξυραφά είναι ο άνθρωπος που έχει τη γνώση και την διάθεση να τη μοιράσει απλόχερα με αγάπη, χωρίς κριτική.

Ξεκινάς και σου φαίνονται όλα βουνό, στην πορεία λες πως θα τα καταφέρω, και τελικά μέσα από την βιωματική εκπαίδευση απλά κοιτάς πίσω και ανακαλύπτεις πόσο έχεις αλλάξει χωρίς κόπο, με προσωπική εργασία και χαρά.”- Κατερίνα Γκριντζάπη, επιχειρηματίας

“Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με την Εύη Ξυραφά και ήταν ένα απίστευτα μεταμορφωτικό ταξίδι. Πριν ξεκινήσω τις συνεδρίες μου, πάλευα με τη διεκδικητικότητα και συχνά έβρισκα τον εαυτό μου ανίκανο να βάλω ξεκάθαρα όρια χωρίς να αισθάνομαι ένοχη ή να γίνομαι απότομη.

Η Εύη Ξυραφά έφερε σαφήνεια και διορατικότητα σε αυτές τις προκλήσεις.Υπό την καθοδήγησή της, έμαθα ότι το να είμαι διεκδικητική σημαίνει να σέβομαι τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου και να προστατεύω τον εαυτό μου και τα υπάρχοντά μου. Με εξόπλισε με πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές για να εκφράσω τις σκέψεις και τις επιθυμίες μου ξεκάθαρα και με αυτοπεποίθηση χωρίς να διακινδυνεύω την καλοσύνη ή την ευγένειά μου.

Ένα από τα πιο πολύτιμα μαθήματα ήταν η κατανόηση της σημασίας του καθορισμού υγιών ορίων. Η Εύη μου έδειξε ότι τα όρια δεν είναι εμπόδια στις σχέσεις, αλλά θεμελιώδη για την οικοδόμηση δεσμών σεβασμού και καλλιέργειας. Μέσω της καθοδήγησης της, έχω γίνει πιο ικανή στο να λέω «όχι» όταν είναι απαραίτητο, να εκφράζω τις ανάγκες μου και να αντιμετωπίζω τις συγκρούσεις με εποικοδομητικό τρόπο.

Ίσως, το πιο σημαντικό, η Εύη βοήθησε να εξαλειφθεί η σύγχυση που είχα ανάμεσα στη διεκδίκηση και την ευγένεια. Πάντα πίστευα ότι για να αρέσω και να με θεωρήσουν ευγενική, έπρεπε να βάζω τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές μου. Με βοήθησε να δω ότι είναι δυνατό να διατηρήσω την ευγένειά μου και να παραμένω σταθερή και διεκδικητική, χωρίς να είμαι παθητική ή επιθετική. Αυτή η κατανόηση ήταν λυτρωτική και βελτίωσε σημαντικά τις σχέσεις και την προσωπική μου ευημερία, καθώς και το επαγγελματικό μου επίπεδο.

Η προσέγγισή της είναι συμπονετική, αυθεντική, διορατική, σαφής και αυθεντικά μεταμορφωτική. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την υποστήριξή της και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει τη δυναμική του, να μάθει την τέχνη του καθορισμού ορίων και να ζήσει μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή, επαγγελματικά και προσωπικά”. – Κική Γαλανοπούλου, Σύμβουλος μόδας-Personal Stylist

“Αποφάσισα να παρακολουθήσω το σεμινάριο γιατί παρατηρούσα τον εαυτό μου να έχει ενοχές και να κάνει σκέψεις αρνητικές. Δυσκολευόμουν να βάλω όρια και στον εαυτό μου και στους άλλους. Δυσκολευόμουν να πάρω αποφάσεις.

Στόχος μου ήταν να μάθω αρχικά τον εαυτό μου, τις αξίες μου και τις ανάγκες μου, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ώστε να μπορώ ελεύθερα να διεκδικώ, να ζητάω και να κάνω αυτά που θέλω χωρίς φόβο και ενοχές.

Από τα μαθήματα αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και καταρχήν τρόπο σκέψης που να με βοηθάει στο να νιώθω θετικά συναισθήματα, όπως και να επαναφέρω τον εαυτό μου πιο γρήγορα όταν νιώθω άγχος και φόβο.

Αποκόμισα επίσης τρόπο προσέγγισης και διαχείρισης των προβλημάτων και των συναισθημάτων με την μέθοδο των ερωτήσεων, τόσο για τις σκέψεις όσο και για τα συναισθήματα που νιώθω.

Έχω μάθει και αρχίζω να δουλεύω την κριτική μου ικανότητα απέναντι σε περιοριστικές πεποιθήσεις, που εκ των πραγμάτων είναι αρνητικές στην ζωή μου και στην εξέλιξη μου.

Είναι πιο αποφασιστική στο να αλλάξω συνήθειες, να υιοθετήσω θετικές και να κόψω τις κακές η έστω αυτές που δεν με βοηθάνε να εξελιχτώ και να βλέπω τον εαυτό μου όπως θέλω.

Βέβαια εκτός από την διάθεση, σίγουρα θέλει και χρόνο τόσο η αυτογνωσία όσο και η αλλαγή συνηθειών και τρόπου σκέψης, αλλά όπως λέει και η Εύη ΄΄εν αρχή είναι ο στόχος ‘’ και ο στόχος μου είναι να νιώθω θετικά συναισθήματα στον κανόνα της ζωής μου, όπως είναι η χαρά, ο σεβασμός και η αυτοεκτίμηση.

Η Εύη είναι πάρα πολύ αποτελεσματική στο να μεταδίδει τη γνώση και την μεθοδολογία που απαιτεί το κάθε σεμινάριο, είναι ετοιμόλογη και

εχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τρόπο που να θέλει ο άλλος να την ακούσει.

Εμένα προσωπικά με ενέπνευσε στο να κάνω αλλαγές στον τρόπο μου σκέφτομαι και εν τέλει στην ζωή μου.

Η ικανότητα να εμπνέεις είναι ανώτερη από την ικανότητα να μεταδίδεις την γνώση και πιστεύω ότι η Εύη την έχει.

Θα συνιστούσα σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να εξελιχτεί και να βοηθήσει τον εαυτό του να κάνει αυτό το σεμινάριο!”- Δώρα Κολέτσου, Ιδιωτική υπάλληλος (Testimonial για το βιωματικό πρόγραμμα “Θέσε όρια για υγιείς σχέσεις”, που ολοκληρώθηκε μόλις στην Αθήνα).

Το να ξεπεράσεις μία δυσκολία που σε συντροφεύει όσο θυμάσαι τον εαυτό σου, μέσα σε 4 ώρες είναι από μόνο του μία τολμηρή υπόσχεση. Επειδή όμως η Εύη φημίζεται για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία της, το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δεσμεύονται να δουν αλλαγή στη ζωή τους.

Αν έρθετε με καλή διάθεση, ανοιχτό μυαλό και ετοιμότητα για δράση η Εύη Ξυραφά σας υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα. Θα φύγετε από το σεμινάριο με τη σιγουριά ότι θα μπορείτε πλέον να πετάξετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας χαλάει.

Θα ξέρετε να θέτετε όρια τη στιγμή που χρειάζεται, προστατεύοντας τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Θα έχετε τα εργαλεία στα χέρια σας για να κερδίσετε το σεβασμό που σας αξίζει.

Θα φύγετε νιώθοντας αυτοσεβασμό, ξέροντας ότι έχετε επενδύσει στη μόνη επένδυση με άμεση απόδοση-τον εαυτό σας.

Πληροφορίες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο IEK ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 21 & Βενιζέλου

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ώρες διεξαγωγής: 17.00-21.00

ΠΑΤΡΑ

Χώρος διεξαγωγής: IEK ΔΕΛΤΑ 360, Αίθουσα 12β, Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ώρες διεξαγωγής: 17.00-21.00

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Χώρος διεξαγωγής: IEK ΔΕΛΤΑ 360, Κωλέττη & Καπλάνη 5

Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ώρες διεξαγωγής: 17.00-21.00

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Χώρος διεξαγωγής: IEK ΔΕΛΤΑ 360, Λακωνικής 152

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ώρες διεξαγωγής: 17.00-21.00

Επένδυση

Για δηλώσεις συμμετοχής στη Θεσσαλονίκη από 01/06 έως και 11/06 η τιμή είναι 120 ευρώ, με έκπτωση 20% από την αρχική τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Για πληρωμή στο χώρο ισχύει η αρχική τιμή 155 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μόνο τοις μετρητοίς.

Early bird προσφορά 85 ευρώ έως τις 14/06 για την Πάτρα και τα Ιωάννινα και έως τις 21/06 για την Καλαμάτα.

Για ομαδικά πακέτα επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected] ή στα τηλέφωνα 2106128281 και 6937524688, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Fast action bonus

Οι 5 πρώτοι σε κάθε πόλη που θα δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή για ένα μήνα στο Life Skills Academy, την 1η online Ακαδημία Δεξιοτήτων Ζωής στην Ελλάδα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ και εξασφαλίστε τη θέση σας:

https://www.believeinyou.gr/vale_oria_se_oti_se_xalaei

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας και τα θέλω σας σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, υποστήριξης και εχεμύθειας.

Η έλλειψη οριοθέτησης κάνει τους ανθρώπους να δέχονται παθητικά συμπεριφορές που δεν τους αξίζουν.

Βάλτε τέλος σε αυτό, αποκτώντας τη γνώση να το διαχειριστείτε αποτελεσματικά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη υποστήριξη στο έργο μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

IMG_265IMG_266

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Flowmagazine.gr, Seminaria.gr, Enallaktiki atzenta, Enallaktiki drasi, Womenonly, Thessaloniki arts and culture

Τελευταία τροποποίηση στις 06.06.2024 - 22:55