FYI

Το premium Ελληνικό skincare brand Aenaon° στο Dubai Derma 2024

20.03.2024
Το premium Ελληνικό skincare brand Aenaon° στο Dubai Derma 2024
Ελληνική παρουσία στη μεγαλύτερη επιστημονική συγκέντρωση δερματολογίας & λέιζερ στη Μέση Ανατολή.

Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός της Aenaon° Skincare, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 24ο Dubai Derma στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το επιφανέστερο γεγονός στην επιστημονική κοινότητα της δερματολογίας, με ένα πολυτελές booth που ανέδειξε όχι μόνο την αισθητική του brand, αλλά και τον διεπιστημονικό του χαρακτήρα.

Η πρωτοποριακή της δουλειά στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας συγκέντρωσε τεράστια προσοχή από αξιότιμους συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου και λάτρεις της περιποίησης δέρματος απ’ όλο τον κόσμο

Εκεί που γεννήθηκε και «άνθισε» η φιλοσοφία της Aenaon°

Ήταν μόλις πριν τρία χρόνια, όταν η χημικός Εύα Τσαντή παρουσίασε για πρώτη φορά στο Abu Dhabi International Conference in Dermatology and Aesthetics τη σπουδαία ανακάλυψή της επάνω στην τεχνολογία της «βιομεταφοράς» ενεργών συστατικών, εντυπωσιάζοντας το επιστημονικό κοινό. Η σειρά Aenaon°, το αποτέλεσμα της δωδεκάχρονης έρευνάς της στα εργαστήρια της χημείας, μπήκε στα ιατρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κι έγινε ένα αγαπημένο μυστικό των γυναικών διαφορετικών εθνοτήτων που ζουν κι εργάζονται στο κρατίδιο. Πλέον συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία εκεί, διευρύνοντας συνεχώς τη βάση των «θαυμαστών» της. Η εντυπωσιακή προσέλευση στο εκθεσιακό της περίπτερο στο Dubai Derma 2024 αποτελεί ένα ακόμα επιβεβλημένο σημάδι αυτής της δυναμικής εξέλιξης.Εικόνα που περιέχει ανθρώπινο πρόσωπο, άτομο, ρουχισμός, χαμόγελο Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Χιλιάδες συμμετέχοντας επισκέφθηκαν το booth της Aenaon° για να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα προϊόντα με την πατενταρισμένη τεχνολογογία Advanced Active Delivery System που ξεχωρίζει τo brand.

Advanced Active Delivery System

Tο μοναδικό "Advanced Active Delivery System" είναι μία καινοτόμος φόρμουλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Aenaon° και περιστρέφεται γύρω από την ενθυλάκωση των πεπτιδίων. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της. Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

Τα προϊόντα της Aenaon°

Η Aenaon° είναι ένα beauty brand υψηλής απόδοσης που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την παροχή εξαιρετικών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. Αυτή η προσέγγιση ξεχωρίζει την Aenaon° εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα για την επιδερμίδα.

Εικόνα που περιέχει κείμενο, άτομο, νύχι, δάκτυλο Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Σχετικά με την Aenaon°

Πιστεύουμε ότι η διαχρονική ομορφιά μπορεί να επιτευχθεί εκεί όπου η λεπτομερής και σε βάθος έρευνα της επιστήμης συναντά έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση, τα συστατικά της και τα οφέλη τους. Τα προϊόντα Aenaon° είναι κλινικά & δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχουν σιλικόνη ή parabens και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Aenaon° παράγονται στην Ελλάδα, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της.

H Aenaon° λειτουργεί με γνώμονα τις σταθερές αξίες της, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, έχοντας έναν αστείρευτο ζήλο για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Αυτή η επιθυμία μάς οδήγησε στη δημιουργία μίας καινοτόμου φόρμουλας που εξασφαλίζει το ‘rescue package’ που η επιδερμίδα αναζητά, έχει ανάγκη και αξίζει.

Σχετικά με το Dubai Derma 2024

Το Dubai Derma πραγματοποιείται κάθε χρόνο και διοργανώνεται από την Index Conferences & Exhibitions, μέλος της Index Holding, σε συνεργασία με τον Παναραβικό Σύνδεσμο Δερματολογίας, την Αραβική Ακαδημία Δερματολογίας και Αισθητικής (AADA) και τον Σύνδεσμο Δερματολόγων GCC. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία παρέχει τις πιο πρόσφατες επιστημονικές πληροφορίες και καινοτομίες στον τομέα της δερματολογίας, της περιποίησης της επιδερμίδας και της τεχνολογίας λέιζερ, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ομιλητές, χειρουργούς, επαγγελματίες αισθητικούς, εμπειρογνώμονες του κλάδου και όλους τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς.

Αυτή η εξειδικευμένη έκθεση, σε συνδυασμό με το συνέδριο, προσφέρει την ευκαιρία στους επιχειρηματικούς φορείς του κλάδου να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και εξοπλισμό στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Aenaon°

www.aenaon.com

Instagram: @aenaon.skin