FYI

Η Παπουτσάνης στα Prix de Beauté 2023 με δύο βραβεία

05.12.2023
Η Παπουτσάνης στα Prix de Beauté 2023 με δύο βραβεία
Διακρίθηκαν οι σειρές Aromatics Musk και KARAVAKI Haircare.

Η Παπουτσάνης, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής υγιεινής και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σαπουνιών και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη, διακρίθηκε στα φετινά Prix de Beauté, αποσπώντας δύο βραβεία.

Συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης βραβεύτηκε με Αργυρό Βραβείο για τη σειρά Aromatics Musk στην κατηγορία «Διαχρονικών Προϊόντων» και με Χάλκινο Βραβείο για τη νέα σειρά KARAVAKI Haircare, στην κατηγορία «Περιποίηση Μαλλιών».

Η διαχρονική καλλυντική σειρά Aromatics Musk, με ρίζες στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αναβαθμίζει τις καθημερινές προσωπικές στιγμές περιποίησης και παραμένει σταθερά αγαπημένη του καταναλωτικού κοινού εδώ και δεκαετίες. Η καινοτόμος σύνθεση του αφρόλουτρου και της ενυδατική κρέμα σώματος Aromatics, δρα πολυεπίπεδα και με τον πιο φυσικό τρόπο χάρη στα πρεβιοτικά, την αλόη και τη βιταμίνη Ε, συστατικά γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση. Με 100% vegan και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση και συναρπαστικό άρωμα που διαρκεί!

Το KARAVAKI, ένα από τα πιο εμβληματικά brands της ελληνικής αγοράς, επανασυστήθηκε πρόσφατα στο καταναλωτικό κοινό και παρουσίασε μία νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών. Γεμάτα αναμνήσεις αγκυροβολημένες στην ελληνική κληρονομιά, τα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες είναι εμπλουτισμένα με βιολογικά, ελληνικά εκχυλίσματα για μαλλιά υγιή, ενυδατωμένα και γεμάτα ζωντάνια. Επιλέξτε τη σειρά που ταιριάζει στο δικό σας τύπο μαλλιών, μέσα από εκχυλίσματα της ελληνικής φύσης, όπως το βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά ρόδια και μέλι, το εκχύλισμα από ελληνικό σαφράν και μανταρίνια ή από ελληνικό βασιλικό πολτό.

Η κ. Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Business Unit Director και η κ. Βανέσσα Ζορμπά, Group Brand Manager, παρέλαβαν τα δύο βραβεία εκ μέρους της Παπουτσάνης.

5_14.png

Η κ. Ε. Χατζηιωακειμίδου δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε τα δύο σημαντικά αυτά βραβεία για τις σειρές Aromatics Musk και KARAVAKI Haircare. Είμαστε περήφανοι που η Παπουτσάνης έχει αναπτύξει μία μοναδική σχέση με το καταναλωτικό κοινό αλλά και αναγνώριση από επαγγελματίες ειδικούς του χώρου της ομορφιάς. Με κληρονομιά τα περισσότερα από 150 χρόνια ιστορίας και οδηγό την αειφόρο καινοτομία, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη δυνατή αυτή σχέση εμπιστοσύνης, με αληθινό ζήλο και δυνατό αίσθημα ευθύνης».

Τα Prix de Beauté είναι ο πρώτος, δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου. Φέτος, τα Prix de Beauté ανανεώθηκαν ριζικά και διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων προϊόντων στην ελληνική αγορά καλλυντικών.



Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, ΑΡΚΑΔΙ, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia Thinks, Olivia, Good to Declare, Le Jardin Med, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στις κατηγορίες προσωπικής περιποίησης, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 200.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 45 χώρες. Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: PAP). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.papoutsanis.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 15:28