FYI

Από το ταξί στο ελικόπτερο: Η αξέχαστη πρώτη επέτειος της FREENOW στην Ελλάδα

10.11.2023
Από το ταξί στο ελικόπτερο: Η αξέχαστη πρώτη επέτειος της FREENOW στην Ελλάδα
Η FREENOW, το Νο1 Taxi app στην Ελλάδα, γιόρτασε την 1η επέτειό της με ένα εξαιρετικό γεγονός-ορόσημο που θα θυμόμαστε για τα επόμενα χρόνια. Για τον εορτασμό αυτής της ιδιαίτερης περίστασης, η FREENOW πρόσθεσε δύο πολυτελή ελικόπτερα στον στόλο της, προσφέροντας μια αποκλειστική εμπειρία για τους χρήστες της. Δεκαέξι τυχεροί χρήστες της εφαρμογής FREENOW είχαν την ευκαιρία να μετατρέψουν την καθημερινή τους μετακίνηση σε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Η πτήση, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, προσέφερε στους επιβάτες μια αξιοσημείωτη οπτική για την ομορφιά και το μεγαλείο της ελληνικής πρωτεύουσας. Οι επιβάτες απόλαυσαν την πανοραμική θέα της Αθήνας, πετώντας πάνω από εμβληματικά σημεία όπως την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο, το Ναό του Ποσειδώνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα και πολλά άλλα διάσημα αξιοθέατα. Η FREENOW μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με τους επιβάτες της. Η αγάπη ήταν στον αέρα, καθώς μια πρόταση γάμου και μία έκπληξη γενεθλίων ήταν μεταξύ των συγκινητικών περιστάσεων που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

1_99.png

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο τέλειο τρόπο να κάνω πρόταση γάμου στην σύντροφό μου. Η FREENOW έκανε την ιδιαίτερη στιγμή μας ακόμα πιο μαγική. Το "ναι" της θα αντηχεί στην καρδιά μου για πάντα», αναφέρει ο επιβάτης που έκανε πρόταση γάμου μέσα στο ελικόπτερο.

«FREENOW, αυτή είναι η ωραιότερη διαδρομή που έχουμε κάνει. Η έκπληξη στη γυναίκα μου για τα γενέθλιά της, ενώ πετούσαμε πάνω από την Αθήνα, θα παραμείνει αξέχαστη», προσθέτει ο επιβάτης που έφερε μια τούρτα γενεθλίων στο ελικοδρόμιο για την σύντροφό του. Η FREENOW είναι περήφανη που ήταν μέρος αυτών των αξέχαστων στιγμών και που επιλέχτηκε από τους επιβάτες για να μοιραστούν τη χαρά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=iB3rIe22ff4&ab_channel=FREENOWGR}

Αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιβατών, από εκείνους που είναι λάτρεις της Αθήνας, δημιουργικά μυαλά, ακόμη και ένα ζευγάρι από το εξωτερικό που υποσχέθηκε την αγάπη του στον ορίζοντα της πόλης, τα FREENOW ελικόπτερα απέδειξαν ότι η εφαρμογή μπορεί να παρέχει κάθε πιθανό τρόπο μετακίνησης για όλους, προσφέροντας σε κάθε διαδρομή το στοιχείο της εμπειρίας.

«Πάντα με έλκυε η ομορφιά της Αθήνας, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά τη μαγεία αυτής της διαδρομής. Η FREENOW μετέτρεψε την καθημερινή μου μετακίνηση σε μία αξέχαστη περιπέτεια», τόνισε ένας λάτρης της Αθήνας που έζησε την εμπειρία.

Καθώς η FREENOW επεκτείνει και βελτιώνει τις υπηρεσίες της, η εφαρμογή συνεχίζει να εξυπηρετεί τους χρήστες της επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της κινητικότητας, ως κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο.

freenow_3_7-1.jpg

Σχετικά με τη FREENOW:

H FREENOW είναι το Super App Μετακίνησης με το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων στην Ευρώπη, διαθέσιμο σε 9 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν από τη μεγαλύτερη γκάμα παροχών μετακίνησης, και να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, αυτοκίνητο ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά μηχανάκια και ηλεκτρικά ποδήλατα. Το FREENOW app ενσωματώνει παρόχους μετακίνησης με τη φιλοδοξία να κάνει τις αστικές μετακινήσεις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες. Η γερμανική εταιρεία υποστηρίζεται από το BMW Group και το Mercedes-Benz Group. Συνολικά, περίπου 1.000 εργαζόμενοι σε περισσότερα από 26 γραφεία εργάζονται για τη FREENOW, της οποίας ηγείται ο Διευθύνων Σύμβουλος Thomas Zimmermann.

Επισκευθείτε το free-now.com για περισσότερες πληροφορίες και κατεβάστε το FREENOW app σε iOS ή Android.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 13:15