FYI

«Ο Καθρέφτης του Σώματος»: Ένα σεμινάριο για τη δύναμη ίασης που έχει ο καθένας μέσα του

03.10.2023
«Ο Καθρέφτης του Σώματος»: Ένα σεμινάριο για τη δύναμη ίασης που έχει ο καθένας μέσα του
Όλοι είμαστε θεραπευτές υποστηρίζει ο Μάρτιν Μπρόφμαν. Σε αυτό το σεμινάριο, που πραγματοποιείται 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάνω από 35 χρόνια σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν «εργαλεία» για να φέρουν το σώμα και το νου τους σε ισορροπία.

«Κάθε σύμπτωμα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ύπαρξης με τον οποίο συσχετίζεται. Προκειμένου να απελευθερωθεί το σύμπτωμα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ύπαρξης που σχετίζεται με αυτό. Έτσι η διαδικασία της θεραπείας συνεπάγεται μια διαδικασία μεταμόρφωσης.

Όλα μπορούν να θεραπευτούν.»

Μάρτιν Μπρόφμαν

Το σώμα μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας. Τα μέρη του σώματός μας που δεν λειτουργούν καλά απεικονίζουν τα μέρη της ζωής μας που δεν λειτουργούν καλά. Η ένταση σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας απεικονίζει την ένταση σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής μας. Όποιο κι αν ήταν έως σήμερα το σύμπτωμα που σας ταλαιπωρούσε, μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε τα αίτια και να εξετάσετε την πιθανότητα να θεραπευτείτε μέσα από τη μέθοδο «Ο Καθρέφτης του Σώματος», στο εντατικό 5ήμερο σεμινάριο του Brofman Foundation με εισηγητή, τον θεραπευτή για πάνω από 33 χρόνια της μεθόδου, Philippe Hannetelle.

Σε αυτό το σεμινάριο, που πραγματοποιείται 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάνω από 35 χρόνια σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ανακαλύψετε όλα τα «εργαλεία» που διαθέτετε για να βοηθήσετε το σώμα και το νου σας να έρθουν σε ισορροπία. Αν θέλετε να θωρακίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, να ελέγξετε την ένταση και το στρες, ν’ ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας, τότε το εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει.

Το σεμινάριο, το οποίο έχουν παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες επιστήμονες της Δυτικής ιατρικής, συνδυάζει την Ανατολική φιλοσοφία και τον διαλογισμό με τη Δυτική κουλτούρα. Στηρίζεται στην αρχή πως οι σκέψεις-συνειδητές και υποσυνείδητες επηρεάζουν το σώμα και την ψυχική μας διάθεση.

Ποιος ήταν ο Martin Brofman;

Υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο, λέγοντάς του ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες, εκείνος εφαρμόζοντας τη μέθοδό του, τους διέψευσε ζώντας 39 χρόνια ακόμα. Ο ίδιος πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Γι’ αυτό έπειτα από τη δική του περιπέτεια, αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει όλη την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη του για τη ζωή σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε. Μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάριά του, ο Martin Brofman υποστήριξε σθεναρά πως αν το θελήσεις, με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς ν’ αλλάξεις ζωή και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

«Η αγάπη θεραπεύει

Όταν είχα καταληκτικό καρκίνο και έπρεπε να θεραπεύσω τον εαυτό μου, μία από τις ιδέες που συνάντησα ήταν ότι «Η Αγάπη Θεραπεύει». Δεδομένου ότι η θεραπεία μου ήταν ένα ζήτημα ζωής και θανάτου, κι είχα αποφασίσει να ζήσω, έπρεπε να μάθω τι είναι η αγάπη. Ενώ είμαι βέβαιος ότι κάπου μέσα μας όλοι γνωρίζουμε τι είναι η αγάπη, γνωρίζω ότι οι κοινωνικές αξίες συχνά καλύπτουν την αληθινή φύση της αγάπης υπέρ των διαφορετικών τρόπων της έκφρασής της.

Είστε ικανοί για άπειρη αποδοχή. Είστε ικανοί να αποδέχεστε και να αγαπάτε κάθε ύπαρξη και όλα τα όντα. Μπορείτε να αγαπάτε οποιονδήποτε – και όλους – είτε έχουν επιλέξει να σας αγαπήσουν, είτε όχι. Αυτή είναι πάντοτε δική σας η επιλογή».

Martin Brofman

Μάθε περισσότερα για τη ζωή και το έργο του εδώ:

https://www.fondation-brofman.org/martin-brofman/

Λίγα λόγια για τον εισηγητή μας Philippe Hannetelle

Ο Philippe Hannetelle διδάσκει 33 χρόνια τις μεθόδους "Body Mirror System of Healing" και "Vision Workshop”. Μέσω των εργαλείων που του δίδαξε ο Martin Brofman, θεράπευσε τον εαυτό του από τη μυωπία και τον αστιγματισμό και στράφηκε στη διδασκαλία της φιλοσοφίας των μεθόδων του Brofman Foundation.

Τι να περιμένετε

Πρόκειται να ζήσετε 5 ημέρες που θα αλλάξουν όλη σας τη ζωή. Είναι μια βαθιά εμπειρία αφύπνισης και κάθαρσης. Η εμπειρία, εκτός από την ενεργειακή διδασκαλία και την ανταλλαγή θεραπειών που θα σας μεταμορφώσουν, ολοκληρώνεται με τη διαμονή στο πλέον κατάλληλο περιβάλλον. Το Negroponte Resort Eretria, μόλις μία ώρα από την Αθήνα, είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα σε παραλιακή τοποθεσία στην Ερέτρια.

Πέντε ημέρες αυτοβελτίωσης, θεραπείας, ενδοσκόπησης, μακριά από την πιεστική καθημερινότητα, γεμάτες θετική ενέργεια, γαστριμαργικές απολαύσεις και διασκέδαση.

Αξίζετε αυτή την εμπειρία. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!

SUCCESS STORIES

Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα την εμπειρία από τους ίδιους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου που το παρακολουθούν ξανά και ξανά. Μπορείτε να διαβάσετε εκατοντάδες ιστορίες επιτυχίας στην ιστοσελίδα του ιδρύματος https://www.fondation-brofman.org/histoires-a-succes/.

«Αντιμετώπιζα μία σοβαρή περιοδοντίτιδα. Ήταν τόσο σοβαρή που είχε επηρεαστεί ακόμα και η κινητικότητα των δοντιών μου. Είχα θύλακες που είχαν μέγεθος από 9-11 χιλιοστά! Η περιοδοντολόγος προχώρησε σε εξειδικευμένο βαθύ καθαρισμό, μου έδωσε οδηγίες περιποίησης και υγιεινής των δοντιών και των ούλων και ζήτησε να με ξαναδεί 4 μήνες μετά. Πήγα στο ραντεβού μαζί της, τρεις ημέρες μετά το σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος». Πήγα σίγουρη ότι θα ακούσω ότι έχει συμβεί ένα θαύμα! Πράγματι, όταν η γιατρός κοίταξε το στόμα μου κι έκανε συνολική επανεξέταση σε κάθε δόντι ξεχωριστά, μου είπε: «έχω κάνει πάρα πολλές θεραπείες με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω όμως τι έχεις κάνει εσύ, σε αυτό το στόμα έχει συμβεί ένα θαύμα. Όχι μόνο δεν υπάρχουν θύλακες με φλεγμονές, αλλά δεν υπάρχει πλέον κινητικότητα!»».

Β.Β. Ελλάδα

Σας είπα για το θαύμα μου, τη γέννηση του μωρού μου. Ήθελα να σας γράψω ώστε να το μοιραστείτε με όλους και να τους ενημερώσετε πώς όλα είναι δυνατά. Είχα μια αποβολή, και μετά μια άλλη αποβολή, και στη συνέχεια μια άλλη αποβολή. Ο πρώτος θεραπευτής στο σεμινάριο, ήταν μία μαία! Καθαρή τύχη; Σύμπτωση; Συγχρονικότητα;

Ε. Κ. Λονδίνο

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας πω ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν είχα πόνο για 4 ημέρες, Είμαι θεραπευμένος !!! Τα τελευταία 9 χρόνια ένιωθα συνεχώς και κάθε μέρα μόνο πόνο.

Σ. ντε Ρ. Γουατεμάλα

Μόλις μία ημέρα μετά το θεραπευτικό σεμινάριο η ψηλάφηση από τη μαστολόγο μου αποκάλυψε ότι ο καρκίνος στο μαστό μου είχε ελαχιστοποιηθεί! Εγώ το είχα νιώσει από την πρώτη στιγμή. Εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Φυσικά, το θαύμα συνεχίστηκε. Λίγο καιρό μετά ήμουν πλήρως θεραπευμένη. Ένα αληθινό θαύμα!

Τ.Μ. Ελλάδα

INFO

BODY MIRROR SYSTEM OF HEALING

EΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΕΠΙΠΕΔΟ Ι

25 έως και 29 Οκτωβρίου 2023

στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEGROPONTE RESORT ERETRIA*****

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε την Όλγα Φασόη, διοργανώτρια των σεμιναρίων και θεραπεύτρια της μεθόδου, στο τηλέφωνο 6977 818013 ή στείλτε mail στο [email protected].

BROFMAN FOUNDATION site: https://www.fondation-brofman.org/?lang=gr

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2023 - 13:08