FYI

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χάρισέ του το δώρο που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του στα ύψη

10.02.2023
Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χάρισέ του το δώρο που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του στα ύψη
Αναζητάς το τέλειο δώρο για τον καλό σου; Αν λατρεύει την ταχύτητα και ψάχνει εμπειρίες που κάνουν την αδρεναλίνη του να χτυπάει κόκκινο, τότε το τέλειο δώρο για εκείνον είναι στο The Pilot Center. Το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια, που προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχετε ποτέ φανταστεί.

Κάνε το όνειρο του πραγματικότητα

Χάρισε του 30’ οδήγησης που θα θυμάται για πάντα! Δώσε του την ευκαιρία να πατήσει γκάζι στο θρυλικό Ράλλυ του Μονακό με ένα αγωνιστικό Rallycross (https://pilotcenter.gr/wrc-2/) ή να τρέξει στις πίστες του Grand Prix με μια καθαρόαιμη Formula 1 (https://pilotcenter.gr/formula-1/) ή να σπάσει τα ρεκόρ με μια αυθεντική MotoGP Μοτοσυκλέτα (https://pilotcenter.gr/moto-gp/).

Αν πάλι είναι λάτρης του υψομέτρου, τότε για 40’ θα μπορεί να πιλοτάρει μόνος του ένα επιβατικό Airbus 320 σε πάνω από 24.000 προορισμούς (https://pilotcenter.gr/airbus-a320/) ή να κάνει αερομαχίες και τρελές βουτιές στον αέρα με ένα μαχητικό F16 (https://pilotcenter.gr/machitiko-falcon-f-16/ ). Όλα με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς ίχνος κινδύνου.

wrc 2023 1

Και οι 5 προσομοιωτές είναι ακριβές αντίγραφα των πραγματικών, διαθέτοντας όλες τις λειτουργίες τους σε πλήρη κίνηση, για να νιώθει ο καθένας επαγγελματίας οδηγός ή πιλότος, σε απόλυτα ρεαλιστικές συνθήκες.

Πρόσφερέ του μια πραγματική εμπειρία ζωής και σίγουρα θα σε ανταμείψει!

Αγόρασε το δωροκουπόνι σου και επωφελήσου από την προσφορά που ισχύει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: https://pilotcenter.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις 11.02.2023 - 10:56