FYI

Τα Realme Buds Air Pro Me ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά

16.12.2020
Τα Realme Buds Air Pro Me ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά
Το πραγματικό Buds Air Pro είναι εμπνευσμένο από κάτι κοινό στη ζωή αλλά συχνά αγνοείται, το βότσαλο. Τα βότσαλα στο νερό αντανακλούν το φως και λάμπουν υπέροχα.

Το νερό που περνάει από πάνω σχηματίζει μια ομαλή καμπύλη προσφέροντάς της ένα εκθαμβωτικό σχήμα και υφή. Το να φοράτε αυτά τα μοντέρνα ακουστικά σίγουρα θα κερδίσει όλα τα βλέμματα. Με βάση τον τυπικό ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, το σχήμα του είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ίδιο το προϊόν.

Ελαφρύ & φορητό

Ένα μόνο ακουστικό ζυγίζει μόλις 5g, εξασφαλίζοντας την πιο άνετη αίσθηση όταν φοράτε. Με το μαλακό και φιλικό προς το δέρμα κάλυμμα αυτιού σιλικόνης και την εργονομικότητα του, μπορείτε να το φοράτε όλη την ημέρα.

Ακύρωση Θορύβου

I. Λειτουργία ακύρωσης θορύβου

Το realme Buds Air Pro είναι εξοπλισμένο με το νέο προσαρμοσμένο τσιπ ακύρωσης θορύβου υψηλής απόδοσης S1, το οποίο εγγυάται το πιο ευέλικτο αποτέλεσμα ακύρωσης θορύβου ενώ καταναλώνει χαμηλή ισχύ. Το τσιπ S1 κατασκευάζεται από μια προηγμένη διαδικασία παραγωγής 28nm, που σημαίνει πιο ισχυρή απόδοση επεξεργασίας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η ακύρωση θορύβου μπορεί να χωριστεί σε παθητική και ενεργή μείωση θορύβου. Πρώτον, το realme ρύθμισε το μέγεθος του βάσει του αυτιού ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του και να απομονώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το θόρυβο. Όσον αφορά την ενεργή ακύρωση θορύβου, το Buds Air Pro είναι εξοπλισμένο με δύο μικρόφωνα για ενεργή ακύρωση θορύβου, με μέγιστη μείωση θορύβου 35dB.

Στα ακουστικά του realme Buds Air Pro, ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας και ένα μικρόφωνο ανάδρασης μπορούν να συλλέξουν το θόρυβο περιβάλλοντος, έξω από το αυτί και θόρυβο μέσα στο αυτί αντίστοιχα. Μετά τη συλλογή του θορύβου, οι μονάδες κίνησης παράγουν αντίστροφα ηχητικά κύματα για την εξάλειψη του θορύβου, επιτυγχάνοντας έτσι τον σκοπό της αποτελεσματικής ακύρωσης θορύβου.

Το realme Buds Air Pro προσφέρει επίσης το ίδιο επίπεδο ακύρωσης θορύβου, με μερικά από τα καλύτερα ακουστικά ANC της βιομηχανίας και μειώνει ακόμη περισσότερο τον θόρυβο. Όπως μπορείτε να δείτε από το γράφημα, η ακύρωση θορύβου του Buds Air Pro παραμένει εξαιρετική σε όλες τις συχνότητες. Ειδικά στη χαμηλή έως τη μεσαία συχνότητα, όπως είναι ο θόρυβος του δρόμου, ο ήχος περιβάλλοντος γραφείου, ο ήχος του κινητήρα του αεροσκάφους κ.λπ. όλα μπορούν να φιλτραριστούν καλά, δίνοντάς σας πίσω έναν κρυστάλλινο κόσμο.

II. Λειτουργία Διαφάνειας (απλή λειτουργία)

Το Buds Air Pro έρχεται επίσης με τη λειτουργία διαφάνειας (απλή λειτουργία) η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε τον ήχο περιβάλλοντος με ένα κλικ. Δεδομένου ότι η σχεδίαση στο αυτί φέρνει φυσική ακύρωση θορύβου, η λειτουργία διαφάνειας διευκολύνει τη συζήτηση με άλλους χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας ούτε μία φορά.

III. realme S1 Chip

Το αποκλειστικό και εξατομικευμένο τσιπ ακύρωσης θορύβου realme S1 όχι μόνο διαθέτει αποτελεσματική και επαγγελματική δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, αλλά έχει επίσης το πλεονέκτημα της εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

και της σταθερής συνδεσιμότητας, προσφέροντάς σας μια άνευ προηγουμένου εμπειρία ασύρματων ακουστικών.

IV. Διπλό μικρόφωνο και λειτουργία ακύρωσης θορύβου για κλήσεις

Τα διπλά μικρόφωνα σχηματίζουν ένα ισχυρό σύστημα μείωσης θορύβου που υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου ENC, ο οποίος μειώνει σημαντικά τον περιβάλλοντα θόρυβο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, επιτρέποντας στο άλλο άτομο να ακούει πιο καθαρά και να έχει μια πιο ενδιαφέρουσα συνομιλία.

3. Εμπειρία Ήχου

I. 94ms Super Low λανθάνων χρόνος στη λειτουργία παιχνιδιού

Στη λειτουργία παιχνιδιού, ο λανθάνων χρόνος είναι μόνο 94ms. Έχει βελτιωθεί κατά 21% σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα. Μεταβείτε στη Λειτουργία παιχνιδιού χαμηλού λανθάνοντος χρόνου για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ βίντεο και ήχου ενώ παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ταινίες. Η καθυστέρηση μειώνεται έως και 51%, χρειάζεται μόνο 94ms για τη μεταφορά ήχου από το τηλέφωνό σας στο realme Buds Air Pro

ΙΙ. ACC ήχος υψηλής ποιότητας Το realme Buds Air Pro υποστηρίζει ACC υψηλής ποιότητας ήχο, που είναι ένας αλγόριθμος κωδικοποίησης υψηλής αναλογίας συμπίεσης με υψηλή πιστότητα μουσικής και καλύτερη εμπειρία ακρόασης. III. Συνολική αναπαραγωγή 25 ωρών Το τσιπ realme S1 εξαιρετικά χαμηλής ισχύος και μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 486 mAh σας προσφέρει μια τεράστια συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ωρών. Με το ANC ON, μπορείτε να ακούσετε μουσική έως και συνολικά 20 ώρες. Υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση, μόλις 10 λεπτά για 3 ώρες αναπαραγωγής.

1 ώρα για φόρτιση 100%

Αναπαραγωγή 3 ωρών με μόνο φόρτιση 10 λεπτών

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών με ANC ON

Συνολική αναπαραγωγή 25 ωρών

II. 10mm Bass Boost Driver

Το 10mm Bass Boost Driver μαζί με έναν προηγμένο Dynamic Bass Boost (DBB) σύνθετο αλγόριθμο βελτίωσης μπάσων κάνει το μπάσο βαθύτερο και πλουσιότερο. Νιώστε το μπάσο όταν ακούτε ηλεκτρονική ή ροκ μουσική. Σύμφωνα με τα σχόλια των προηγούμενων realme ακουστικών, οι χρήστες αγαπούσαν πραγματικά το εξαιρετικό αποτέλεσμα μπάσων και στο Buds Air Pro, το realme εφαρμόζει τη λειτουργία Bass Boost + για να ωθήσει πολύ τα μπάσα σε υψηλότερο επίπεδο για να σας κάνει να βυθιστείτε στην καυτή μουσική.

Το πρόγραμμα 10mm Bass Boost Driver μαζί με τον αλγόριθμο Dynamic Bass Boost (DBB) κάνουν το μπάσο διαφορετικό και πλούσιο.

III. Συνδεσιμότητα

Η νέα γενιά Bluetooth 5.0 παρέχει μια σταθερή σύνδεση ακόμη και σε περίπτωση παρεμβολών με πολλές συσκευές. Με απόσταση μετάδοσης έως και 10 μέτρα, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε μουσική ακόμη και όταν το τηλέφωνο δεν είναι κοντά. Δύο ακουστικά μεταδίδουν ήχο ταυτόχρονα, μειώνοντας αποτελεσματικά την καθυστέρηση. Χωρίς σφάλματα συγχρονισμού σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού σας, είναι εύκολο να εντοπίσετε την τοποθεσία του εχθρού και να διεκδικήσετε τη νίκη.

4. Smart Features

I. Αυτόματη σύνδεση και γρήγορη Google ζεύξη

Το S1 Chip χρησιμοποιεί μια νέα γενιά τεχνολογίας ζεύξης, η οποία ανιχνεύει έξυπνα το πραγματικό Buds Air Pro τη στιγμή που ανοίγετε τη θήκη φόρτισης και συνδέονται αμέσως.

II. Έξυπνη Ανίχνευση

Η έξυπνη ανίχνευση μπορεί να ανιχνεύσει την κατάσταση των ακουστικών σε πραγματικό χρόνο. Όταν βρίσκονται στο αυτί και τα βγάλετε, η μουσική θα παύσει αυτόματα. Είτε παρακολουθείτε μια ταινία είτε ακούτε μουσική, δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή.

III. Έξυπνη χρήση αφής & Voice Assistant

Ένα πάτημα για απάντηση στο τηλέφωνο, δύο φορές για αναπαραγωγή ή παύση μουσικής. Υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένες ρυθμίσεις και μπορείτε να ρυθμίσετε τη χρήση διπλού ή τριπλού χτυπήματος για να καλέσετε τον βοηθό φωνής. Χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα το τηλέφωνο και να ελευθερώνετε τα χέρια σας.

5. Ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας

Το realme Buds Air Pro υποστηρίζει αντοχή στο νερό IPX4 για την αποφυγή πιτσιλίσματος, βροχής και ιδρώτα σε σενάρια καθημερινής χρήσης. (Η θήκη φόρτισης δεν υποστηρίζεται). Ταυτόχρονα, το realme Buds Air Pro έχει περάσει αυστηρούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής για να εξασφαλίσει την αντιμετώπιση της σύνθετης καθημερινής χρήσης.

Some of the tests of realme Buds Air Pro:

10.000 φορές δοκιμή κουμπιών λειτουργίας

10.000 φορές Θήκη φόρτισης Open / Close Test

10.000 φορές Δοκιμή ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

5.000 φορές Δοκιμή βύσματος φόρτισης

2.500 φορές αδιάβροχη δοκιμή στα κουμπιά

-50 / 75 ℃ 168 ώρες δοκιμή

6. realme Link

Διατηρήστε τον έλεγχο με το πραγματικό σας Buds Air Pro προσαρμόζοντας τις λειτουργίες αφής, ενεργοποιώντας την ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλάζοντας την ενίσχυση μπάσων, ενημερώνοντας το σύστημα και άλλες λειτουργίες που ταιριάζουν στις δικές σας συνήθειες χρήσης.

Key Highlights

· Active Noise Cancellation

· Transparency Mode

· Open-up Auto Connection

· 10mm Bass Boost Driver

· 25hrs Playback

· 10mins Charge for 3hrs Playback

· 94ms Super Low Latency

· Dual Mic Noise Cancellation for Calls

· Smart Wear Detection

· IPX4 Water Resistance