FYI

Tirotrella Spaghetti: Νέο τυρί σαν μακαρόνι από την Kerrygold!

02.03.2017
Μία νέα άφιξη στην πολυαγαπημένη σειρά Kerrygold Tirotrella έρχεται να ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Το νέο Kerrygold Tirotrella Spaghetti είναι ένα μαλακό τυρί, από 100% αγελαδινό γάλα, σε ένα διασκεδαστικό σχήμα που θυμίζει μακαρόνι.

Λαμβάνοντας υπόψη τα θρεπτικά συστατικά των τυροκομικών προϊόντων και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που αυτά κατέχουν στη διατροφή ενός παιδιού, η Kerrygold λανσάρει το νέο Tirotrella Spaghetti κάνοντας το τυρί αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής καθημερινότητας. Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχτεί ότι τα παιδιά καταναλώνουν πολύ πιο εύκολα ένα τρόφιμο όταν είναι εξοικειωμένα με το σχήμα του – πόσο μάλλον όταν αυτό μοιάζει με το αγαπημένο φαγητό σχεδόν όλων των παιδιών, τα μακαρόνια!

Το Kerrygold Tirotrella Spaghetti είναι ένα γνήσιο τυρί και όχι ανακατεργασμένο, με ήπια γεύση, που δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα και αρώματα. Ταυτόχρονα, περιέχει υψηλά διαθρεπτικά στοιχεία και αποτελεί σημαντική πηγή ασβεστίου, καθώς κάθε 20γρ. προϊόντος παρέχουν στο παιδί το 18% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε ασβέστιο. Με την εγγύηση της ποιότητας Kerrygold -της μάρκας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών από το 1979, με προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά από αγελάδες που βόσκουν ελεύθερες σε οικογενειακές φάρμες στην Ιρλανδία- το νέο Tirotrella Spaghetti αποτελεί το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο, το πάρκο ή την εκδρομή.

Κυκλοφορεί σε μία μοντέρνα και πολύ πρακτική συσκευασία των 80γρ., η οποία περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά σακουλάκια των 20γρ. για εύκολη μεταφορά και εκτός σπιτιού.

Αφήστε τους μικρούς μας φίλους να Tirotrellaθούν!