FYI

Tο McArthurGlen υποδέχεται το Vintage Festival

01.11.2012
Έχοντας περάσει από τις πιο fashion πόλεις της Ιταλίας, τη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο & τη Φλωρεντία, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, υπηρετώντας πιστά τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας, υποδέχεται στις 9 Νοεμβρίου και μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα το Vintage Festival.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen συνεργάζεται με τον A.N.G.E.L.O, γνωστό συλλέκτη vintage κομματιών & και ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων vintage καταστημάτων στην Ευρώπη, και φέρνει τη μαγεία της πιο διαχρονικής & αγαπημένης τάσης μέσα από ένα μοναδικό Vintage Festival.

Στο εκπτωτικό χωριό, οι λάτρεις του vintage, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν & να αποκτήσουν μοναδικά αξεσουάρ & ρούχα διαχρονικών οίκων μόδας όπως Chanel, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermès, Dior, Gucci, Valentino κ.ά. αλλά και τις προσωπικές σειρές του συλλέκτη.

Αποκτήστε αξεσουάρ όπως διαχρονικές τσάντες Chanel, glamorous γυαλιά ηλίου Yves Saint Laurent από τα ‘70’s& τα ‘80’s, sac voyage Louis Vuitton ή τις πολυπόθητες και κλασικές Birkin & Kelly του οίκου Hermès. Την ίδια στιγμή statement κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας όπως ένα φόρεμα ή ένα σακάκι Valentino από τα 70’s, καθώς και φούστα Givenchy από τα 80’s, θα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε τιμές έκπληξη!

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να περιηγηθούν στη μοναδική προσωπική συλλογή φουλαριών του A.N.G.E.L.O με τίτλο“Around the World in 80 Scarves”.Αυθεντικά vintage φουλάρια από τα 40’s, 50’s και 60’sθα σας ταξιδέψουν σε χώρες όπως η Αλάσκα, η Χιλή, η Ιταλία, η Κίνα& η Ταϋλάνδη.

Επιστρέψτε στο παρελθόν μέσα από το Vintage Festival στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και ανακαλύψετε τους δικούς σας στιλιστικούς θησαυρούς σε ελκυστικές τιμές, από τις 9 Νοεμβρίου.

Και μην ξεχνάτε πως τα αγαπημένα σας designerbrands βρίσκονται στο εκπτωτικό χωριό 35%-70% όλο το χρόνο πιο φθηνά.

Για πάρε μια γεύση από τα vintage κομμάτια που θα βρεις:

70’s, μαύρο & πράσινο φόρεμα Valentino, 90’s, μάλλινο, εξώπλατο φόρεμα Guy Laroche

late 90’s σακβουαγιάζ Louis Vuitton

τσάντα Christian Dior

τσάντα Birkin Hermes

καφέ δερμάτινη τσάντα Chanel