FYI

Ανακάλυψε το ιδανικό σουτιέν για σένα

04.10.2012
H INTIMISSIMI σε προσκαλεί στο δίκτυο καταστημάτων της, έως τις 16 Οκτωβρίου για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το δικό σου, σωστό μέγεθος σουτιέν αλλά και το τέλειο σουτιέν για το στυλ σου.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η διαδικασία μέτρησης για να μάθεις το μέγεθός σου, είναι απλή και θα γίνεται με μία μεζούρα στα δοκιμαστήρια των INTIMISSIMI, με τη συνδρομή των πωλητριών. Στη συνέχεια, θα ενημερώνεται μια ειδική κάρτα με το ακριβές μέγεθος, την οποία και θα παίρνεις μαζί φεύγοντας μαζί με ένα δώρο έκπληξη.

Η INTIMISSIMI πιστεύει ότι η σχέση που έχει μια γυναίκα με τα εσώρουχά της είναι η πλέον προσωπική υπόθεση. Γι’αυτό, στην κάρτα θα υπάρχουν και τα ονόματα των σουτιέν που θα δοκιμάσεις. DANIELA, EVA, CLAUDIA, ANNA, BELLISSIMA, TIZIANA, GIOVANNA, SIMONA, FRANCESCA, EMMA, SOFIA, SERENA.

Με μια βόλτα από τα καταστήματα INTIMISSIMI, μαθαίνεις το σωστό μεγεθός στα σουτιέν σου, αλλά είναι και μια ευκαιρία να γνωρίσεις τα διαφορετικά σχέδια και στυλ των «επώνυμων» σουτιέν της INTIMISSIMI.

Τέλος, σε περιμένει ένα special χρήσιμο δωράκι, ανεξαρτήτως αν θα αγοράσεις κάποιο από τα προϊόντα. Μια αρωματική πλακέτα θα γίνει δική σου μόνο και μόνο για τη διάθεση που θα έχεις να μάθεις το μέγεθός σου και να γνωρίσεις καλύτερα τα σουτιέν του brand.

Τέλος, με ένα κλικ στο mini-site www.intimissimi.com/theperfectbra και απαντώντας σε δυο απλές ερωτήσεις, μπορείς να μάθεις ποιο είναι το ιδανικό σουτιέν για εσένα, πάντα σε σχέση με το στυλ και την περίσταση που σε ενδιαφέρει. Οι fan των social media, μάλιστα, θα μπορούν να ενημερώνονται επιπλέον στο Pinterest (έχει δημιουργηθεί το board "perfection" με ασπρόμαυρες φωτογραφίες αφού για την INTIMISSIMI έτσι νοείται η τελειότητα - The Perfection (perfect bra), αλλά και στο twitter (#theperfectbra). Στο Facebook, θα υπάρχουν σχετικά posts ενώ σε ανάλογο mood είναι και το spot The Perfect Bra (You Tube).

Follow us:
Facebook:
https://www.facebook.com/intimissimi

Youtube:
https://www.youtube.com/user/intimissimiofficial

Twitter:
https://twitter.com/intimissimi

Instagram:
http://followgram.me/intimissimiofficial

Pinterest:
http://pinterest.com/intimissimi/