FYI

Κέρδισε θεραπείες αξίας 1000€ από τα Med Spa

03.07.2012
O Ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας, Med Spa Athens διεξάγει μεγάλο καλοκαιρινό di διαγωνισμό, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ο ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της fan page των Med Spa Athens στο facebook, κάνοντας like από 2 έως 15 Ιουλίου, μπαίνουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση με τη συμπλήρωση των στοιχείων τους στη σχετική φόρμα του διαγωνισμού. Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει υπηρεσίες αξίας 1000€, επιλέγοντας μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα.

Ο δεύτερος νικητής, αντίστοιχα θα κερδίσει υπηρεσίες αξίας 500€, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα κερδίσουν από μία δωρεάν θεραπεία αντιηλιακής προστασίας για το πρόσωπο.

Τα Med Spa Athens με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το κύρος των πιο αναγνωρισμένων συνεργασιών, σας δροσίζουν και αυτό το καλοκαίρι με πλούσια δώρα, αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα των Med Spa Athens στο facebook https://www.facebook.com/athensmedspa