FYI

Επώνυμα "καρφώματα" για τη στήριξη του WIN Foundation

25.06.2012
Επώνυμοι «σερβίρουν και καρφώνουν» στο λιμάνι της Αίγινας με τη στήριξη του Lipton Ice Tea για να μεταδώσουν το μήνυμα του WIN Foundation.

Τo Σάββατο 23 Ιουνίου το λιμάνι της Αίγινας μεταμορφώθηκε σε παραλία για να φιλοξενήσει τους αγώνες του τουρνουά Masters Circuit Beach Volley 2012. Για τρίτη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Lipton Ice Tea έγινε ο φιλανθρωπικός αγώνας Beach Volley με ομάδες που απαρτίζονται από αγαπημένα επώνυμα πρόσωπα και με στόχο την ανάδειξη του έργου του συλλόγου WIN Foundation.

Επώνυμοι όπως οι Τόμας Πρωτόπαπας, Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Κώστας Φραγκολιάς, Δέσποινα Καμπούρη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ορθούλα & Μάντα Παπαδάκου και Νίκη Μάντσιου βρέθηκαν στην Αίγινα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεταδώσουν με τον τρόπο τους ένα μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έναρξης του Masters Circuit Beach Volley 2012, το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, χορηγός του οποίου για 7η συνεχή χρονιά είναι το Lipton Ice Tea. Όσοι βρέθηκαν στην Αίγινα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κορυφαίους Έλληνες αθλητές σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Masters Circuit Beach Volley 2012 περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη τουρνουά τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Τήνο, Αττική και Κεραμωτή Καβάλας.

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν ξανά την προσπάθειά μας για την ενίσχυση των στόχων του WIN Foundation ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών. Με τη διοργάνωση του αγώνα για τρίτη συνεχή χρονιά, δείχνουμε πως πέρα από τον beach volley που στηρίζουμε εδώ και 7 χρόνια, βοηθάμε με τον τρόπο μας τις γυναίκες που χρειάζονται αγάπη και στήριξη.»

Η πρόεδρος του WIN Hellas, Μάντα Τσαγκιά—Παπαδάκου σχολίασε : «Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη χρονιά το Δήμο της Αίγινας που μας φιλοξένησε, την Ομοσπονδία αλλά και το χορηγό και ένθερμο υποστηρικτή του WIN Foundation, Lipton Ice Tea, που για τρίτη συνεχή χρονιά βρέθηκε δίπλα μας στηρίζοντας το έργο μας και ευαισθητοποιώντας τον κόσμο γύρω από το θέμα της βίας των γυναικών».