FYI

Intimissimi shaping summer: Tόνισε τη θηλυκότητά σου

13.07.2012
Tόνισε τη θηλυκότητά σου δίνοντας τέλειο σχήμα στις καμπύλες σου με τη συλλογή Shaping, της ΙΝΤΙΜΙSSIMI.

Tόνισε τη θηλυκότητά σου δίνοντας τέλειο σχήμα στις καμπύλες σου με τη συλλογή Shaping, της ΙΝΤΙΜΙSSIMI.

Η συλλογή Καλοκαίρι 2012 της INTIMISSIMI παρουσιάζει και φέτος την πολύ επιτυχημένη σειρά εσωρούχων Shaping που έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν τέλειο σχήμα στις καμπύλες τους και να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους. Η IΝΤΙΜΙSSIMI προτεί νει δύο κομψές σειρές σε ιδιαίτερα καλοκαιρινό ύφος με βασικό στόχο και πάλι τη σμίλευση του σώματος.


- Vintage style
H πρώτη σειρά εσωρούχων Shaping Summer, ξεχωρίζει για το retro στυλ, τη vintage αίσθηση και την καλοκαιρινή διάθεση που αποπνέει. Σετ από λευκή ελαστική δαντέλα σε διάφορες φόρμες: body, ενισχυμένο σουτιέν και ψηλόμεσο εσώρουχο, σλιπ και μεσοφόρια. Η εικόνα τους είναι τόσο ελκυστική που θες να φαίνονται!

- Romantic chic
H δεύτερη σειρά εσωρούχων Shaping Summer, χαρακτηρίζεται από κομψά floral prints σε πράσινους και πορτοκαλί τόνους. Επίσης, συμπεριλαμβάνει ενισχυμένα σουτιέν σεταρισμένα με Brazilians και σλιπ. Πρόκειται για μια συλλογή που σε ταξιδεύει σ τη ζέστη και τα αρώματα της Σικελικής εξοχής. Εκεί δηλαδή όπου φωτογραφήθηκε η καλοκαιρινή κολεξιόν της INTIMISSIMI.

Shaping Summer, εσώρουχα για να ζήσεις και να αγαπήσεις το καλοκαίρι... Γνώρισε τη συλλογή σε ένα από τα καταστήματα ΙΝΤΙΜΙSSIMI.

Follow us:
Facebook:
https://www.facebook.com/intimissimi

Youtube:
https://www.youtube.com/user/intimissimiofficial

Twitter:
https://twitter.com/intimissimi

Instagram:
http://followgram.me/intimissimiofficial

Pinterest:
http://pinterest.com/intimissimi/