FYI

Στο νέο Filothei Day Spa η παρουσίαση των προϊόντων μακιγιάζ Jane Iredale

08.03.2012
Στο νέο Filothei Day Spa του ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προϊόντων μακιγιάζ Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

To Asian Spa, το οποίο συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρία, φιλοξένησε την εκδήλωση για την παρουσίαση των ξεχωριστών προϊόντων μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα. Οι προσκεκλημένοι χαλάρωσαν στο μοναδικό περιβάλλον του spa και απόλαυσαν το ξεχωριστό ζεστό signature drink των Asian Spa Ayurvedic & City Retreat.

Την παρουσίαση των προϊόντων έκανε ο Αμερικανός Kevin Mendelson, Head make up artist της Jane Iredale ο οποίος επισκέφθηκε για λίγες μέρες την Ελλάδα.

Ο Kevin εξήγησε τη μοναδικότητα των προϊόντων και παρουσίασε την ανοιξιάτικη collection Feeling Alive, τα χρώματα καθώς και τις εφαρμογές των προϊόντων στο δέρμα. Οι καλεσμένοι αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του Kevin, έχοντας την ευκαιρία να νιώσουν την ευεργετική ιδιότητα των προϊόντων στο πρόσωπό τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, το look της οποίας επιμελήθηκε ο Kevin.

JANE IREDALE

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν της Jane Iredale, έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την αίσθηση της ζωντάνιας που μας χαρίζει η Άνοιξη, όπου και αν βρίσκεστε. Τα κρεμώδη eye glosses, τα αισθησιακά προϊόντα χειλιών και το τριανταφυλλί bronzer της σειράς Feeling Alive θα διώξουν το χειμώνα από το πρόσωπό σας και θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Η ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ Jane Iredale – The Skin Care Makeup® από ορυκτά μέταλλα προσφέρει προϊόντα εξέχουσας καθαρότητας και αξιοπιστίας. Το φυσικό SPF που περιέχουν προστατεύει από UVA και UVB και είναι το μοναδικό μακιγιάζ με πιστοποίηση από τον FDA ότι η αντηλιακή προστασία του (SPF) είναι ανθεκτική στο νερό.

ASIAN SPA AYURVEDIC & CITY RETREAT

Οι συνεργασίες του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έρχονται να επιβεβαιώσουν, την ηγετική θέση που κατέχει ο όμιλος στις υπηρεσίες spa στην Ελλάδα καθώς συνεργάζεται με τρεις από τις μεγαλύτερες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες: την Hyatt, την InterContinental και τη Starwood καθώς και με αναγνωρισμένα ξενοδοχεία σε Ελληνικούς διεθνείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος, οι Σπέτσες και η Σαντορίνη.

Ο όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat μέλος του οποίου είναι το Filothei Day Spa, διαχειρίζεται και λειτουργεί:

  1. το I-Spa στο Athenaeum InterContinental
  2. το Asian Spa City Retreat στη Φιλοθέη Αττικής
  3. το Asian Spa City Retreat στο Ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη
  4. το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Grand Mediterraneo στην Κέρκυρα
  5. το Asian Spa Resort του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες
  6. το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Vedema Resort της Starwood στη Σαντορίνη
  7. το Asian Spa Resort του Ξενοδοχείου Mystique της Starwood στη Σαντορίνη
  8. Day spa στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα
  9. Tην άνοιξη του 2012, ο όμιλος εγκαινιάζει μια ακόμη συνεργασία με το Ξενοδοχείο 5 αστέρων Lindian Village στη Ρόδο.