FYI

Δώρα Χωρίς Σύνορα: Κάνε ένα δώρο ζωής

27.12.2011
Αναζητάς ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις φετινές γιορτές; Θα ήθελες κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό; Κάτι που δεν έχεις ξαναχαρίσει;

Αναζητάς ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις φετινές γιορτές; Θα ήθελες κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό; Κάτι που δεν έχεις ξαναχαρίσει; Μπες στο «online κατάστημα» http://gifts.msf.gr. των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και κάνε τη διαφορά προσφέροντας δώρα αξίας ανεκτίμητης. Διάλεξε το δώρο που θα προσφέρεις –μια κουνουπιέρα, ένα εμβόλιο, πόσιμο νερό ή κάποιο άλλο- και οι εθελοντές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα αναλάβουν να το «μεταφέρουν» στις αποστολές τους! Ο παραλήπτης του δώρου σου θα λάβει μια ηλεκτρονική κάρτα που θα περιγράφει πώς κάποιος ασθενής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην άλλη άκρη του κόσμου θα βοηθηθεί χάρη στο δώρο αυτό. Φέτος, κάνε τη διαφορά με Δώρα Χωρίς Σύνορα.

Αρκεί η αγορά μιας ειδικά επεξεργασμένης κουνουπιέρας για να σωθεί η ζωή ενός παιδιού, ενώ με ένα έτοιμο θεραπευτικό σκεύασμα μπορεί να προσφέρεις την απαραίτητη για την ανάπτυξη ενός παιδιού τροφή. Εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό βοηθάς ανθρώπους -θύματα φυσικών καταστροφών ή εμπόλεμων συρράξεων, ενώ με ένα χειρουργικό κιτ προσφέρεις τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνουν επείγουσες εξετάσεις και κρίσιμα χειρουργεία και να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο.

Διάδωσε το μέσω Facebook
Στην ιστοσελίδα http://gifts.msf.gr μπορείς μέσω Faceboook να διαλέξεις τους φίλους που θέλεις να ενημερώσεις για το δώρο και να στείλεις τις ευχές σου. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεις οικονομικά τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας ταυτόχρονα για τη δράση τους χάρη στα κοινωνικά δίκτυα.

Προσφορά Χωρίς Σύνορα
Χαρίζοντας στους αγαπημένους σου Δώρα Χωρίς Σύνορα, βοηθάς τις ομάδες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσης προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε χιλιάδες ευάλωτους συνανθρώπους μας. Γίνεσαι συμμέτοχος μιας προσπάθειας που δε γνωρίζει σύνορα σε μια χρονιά-ορόσημο, που οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα συμπληρώνουν 40 χρόνια παγκόσμιας ιατρικής δράσης. Όλα αυτά τα χρόνια η δική σου υποστήριξη μας έχει δώσει τη δύναμη και τα μέσα να δρούμε άμεσα σώζοντας πολλές ανθρώπινες ζωές. Χάρη σε αυτή τη βοήθεια, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταφέραμε μόνο μέσα στην τελευταία χρονιά να περιθάλψουμε σχεδόν ένα εκατομμύριο ασθενείς ελονοσίας, να περιθάλψουμε περισσότερα από 370.000 υποσιτισμένα παιδιά και να χορηγήσουμε δωρεάν αντιρετροϊκή θεραπεία σε 183.000 ασθενείς. Χάρη στην πολύτιμη αυτή υποστήριξη καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε 40.000 χειρουργεία σε θύματα βίας και να εξασφαλίσουμε καθαρό, πόσιμο νερό σε χιλιάδες ευάλωτους ανθρώπους-θύματα συγκρούσεων ή φυσικών καταστροφών. Μαζί σου μπορούμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε πολλά. Διάλεξε, λοιπόν, σήμερα το δώρο που επιθυμείς και κάνε ένα δώρο ζωής!