FYI

Η νέα συλλογή Kickers είναι εδώ!

21.09.2011
Η νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας της Kickers είναι γεγονός! Τα Kickers φημίζονται για την ποιότητα,

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας της Kickers είναι γεγονός! Τα Kickers φημίζονται για την ποιότητα, την άνεση και την ελευθερία που αντιπροσωπεύουν! Τα Kickers είναι παπούτσια διαχρονικά, τα οποία με την ανθεκτικότητα τους, σας προκαλούν να τα φοράτε συνέχεια και για πολλά χρόνια!

Η νέα συνεργασία της Kickers με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Gore-Tex® για τον χειμώνα 2011 προσδίδει μοναδική καινοτομία στα υποδήματα, με στόχο πάντα την άνεση και την ανθεκτικότητα σε όλες τις συνθήκες! Η τεχνολογία Gore-Tex® χαρακτηρίζεται από ένα αδιάβροχο, αντιανεμικό υλικό που αποτελείται από μεμβάνες που αναπνέουν και προστατεύουν το παπούτσι σε αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνεση.

Βρεφική και παιδική σειρά

Μοντέρνα σχέδια, άνετα και αξιόπιστα υποδήματα που προστατεύουν και κρατούν σε σωστή στάση το πέλμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή βάδιση των μικρών που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα αλλά και των μεγαλύτερων που βρίσκονται μονίμως σε κίνηση!

Γυναικεία σειρά

Η γυναικεία σειρά υποδημάτων της Kickers απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα. Casual, cult ή σύγχρονα, τα Kickers προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση της. Τα γυναικεία υποδήματα Kickers είναι τέλεια για κάθε γυναίκα που θέλει να νοιώθει άνετα και ξεκούραστα τα πόδια της, κατάλληλα για κάθε περίσταση, για το σχολείο, τη δουλειά, τα ψώνια, την βραδινή έξοδο.

Ανδρική σειρά

Νέα σχέδια με έμφαση στους γήινους τόνους, εμπνευσμένα από το αυθεντικό πνεύμα της περιπέτειας στο δάσος, αποτελούν την νέα αντρική σειρά Forest. H σειρά Smart Casual είναι εμπνευσμένη από το στυλ της χαλαρότητας και το ξεχωριστό design, ιδανικά από το πρωί μέχρι τις βραδυνές εξόδους. Ότι τύπος και είστε, σπορτίφ ή urban, τα Kickers σας ταιριάζουν, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα δέρματα και αναδεικνύοντας το στυλ του σύγχρονου άνδρα.

Τα υποδήματα Kickers διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Hondos Center, Lapin House, Μούγερ, NAK και Notos Galleries καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σημείο διάθεσης, καλέστε την David & Friends (Hellas) Α.Ε. αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των υποδημάτων Kickers στην Ελλάδα στο 2106928424