FYI

Σέξι αδυνατισμένο κορμάκι με Top Slim!

21.03.2011
Θέλεις τέλειο κορμάκι μέχρι το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να «λιώσεις» στη γυμναστική και τη δίαιτα; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Top Slim που είναι ένα καινοτόμο αδυνατιστικό ποτό με υπέροχη γεύση βατόμουρο,

Ξένη δημοσίευση

Θέλεις τέλειο κορμάκι μέχρι το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να «λιώσεις» στη γυμναστική και τη δίαιτα; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Top Slim που είναι ένα καινοτόμο αδυνατιστικό ποτό με υπέροχη γεύση βατόμουρο, το οποίο χάρη στη σύνθεσή του από 100% φυσικής προέλευσης συστατικά είναι ιδανικό για την καύση θερμίδων και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Μία πρόταση από την Oenobiol, τη Νο.1 μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής στην Γαλλία!

Το Top Slim αποτελεί ένα καινοτόμο αδυνατιστικό ποτό με υπέροχη γεύση βατόμουρο, το οποίο χάρη στη σύνθεσή του από 100% φυσικής προέλευσης συστατικά είναι ιδανικό για την καύση θερμίδων και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Το Oenobiol Top Slim, περιέχει τα παρακάτω συστατικά 100% φυσικής προέλευσης:

  • Πράσινο Τσάι, πλούσιο σε κατεχίνες (πολυφαινόλες), με υψηλή συγκέντρωση σε EGCG (γαλλική Επιγαλοκατεχίνη), το οποίο ενεργοποιεί την θερμογένεση και σε συνδυασμό με το Γκουαράνα, επιταχύνεται η καύση των θερμίδων.
  • L-καρνιτίνη, αμινοξύ με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, που ενεργοποιεί την καύση του λίπους και βοηθά στη βελτίωση της σιλουέτας.

Χάρη στην πρωτοποριακή του μορφή (σκόνη σε φακελίσκους), είναι απλό στη χρήση και εύκολο στη μεταφορά. Διαλύοντας το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σε 1,5 λίτρο νερό μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό ποτό με υπέροχη γεύση βατόμουρο, ενώ παράλληλα βελτιώνετε την σιλουέτα σας.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 14 φακελίσκων με γεύση βατόμουρο!

Δοσολογία: 1 φακελίσκο την ημέρα διαλυμένο σε 1,5 λίτρο νερό

Αποκλειστικά στα φαρμακεία