FYI

Ιδανικό μπάνιο με Ideal Standard

21.02.2011
Θέλεις να αλλάξεις το μπάνιο σου και δεν ξέρεις τι και πώς; Η Ideal Standard έχει άπειρες ιδέες για να αλλάξεις την αισθητική και το στιλ του μπάνιου σου

Ξένη δημοσίευση

Θέλεις να αλλάξεις το μπάνιο σου και δεν ξέρεις τι και πώς; Η Ideal Standard έχει άπειρες ιδέες για να αλλάξεις την αισθητική και το στιλ του μπάνιου σου και να ανανεωθείς στο φουλ!

1. Αποθήκευση… με στιλ!Η ζήτηση ολοένα και περισσότερων αποθηκευτικών χώρων αυξάνεται διαρκώς καθώς όλοι χρειάζονται να τοποθετήσουν κάπου τα απαραίτητα προϊόντα μπάνιου και ομορφιάς. Ο απλός, λειτουργικός, και πάνω από όλα ευρηματικός σχεδιασμός είναι το κλειδί για τις σύγχρονες απαιτήσεις. Σε μπάνια με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, πχ. κάτω από το νεροχύτη ή ακόμα και τη μπανιέρα, ο διαθέσιμος χώρος αξιοποιείται πλήρως και το περιβάλλον αποκτά minimal όψη διατηρώντας ανεπηρέαστη την αισθητική του.

2. Το … “πράσινο” μπάνιο είναι trend! Η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα της ζωής μας. Γι’ αυτό οι σύγχρονες τάσεις του design στοχεύουν στον σχεδιασμό βιώσιμων και οικολογικών προτάσεων που μεγιστοποιούν την διασφάλιση των φυσικών και ενεργειακών πόρων. Πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά κατασκευής, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας με εξελιγμένη τεχνολογία ρύθμισης ροής και θερμοκρασίας όπως και μπανιέρες που εξοικονομούν νερό και ενέργεια είναι μερικές από τις προτάσεις της Ideal Standard που θα ενισχύσουν το “πράσινο” προφίλ σας!

3. Κάντε το μπάνιο σας …στην κρεβατοκάμαρα! Το σπίτι του μέλλοντος δεν ακολουθεί πλέον τον παραδοσιακό διαχωρισμό των χώρων ανάλογα με τη λειτουργία τους. Η νέα τάση της μόδας προτείνει περισσότερο ευέλικτους και πολύ-λειτουργικούς χώρους. Όπως για παράδειγμα η κουζίνα με το σαλόνι όπου τα τελευταία χρόνια αποτελούν ένα ενιαίο δωμάτιο. Το μπάνιο δεν είναι πλέον ανεξάρτητο αλλά μέρος ενός συνόλου χωρίς όρια και περιορισμούς. Η προσθήκη της μπανιέρας με ιδιαίτερο design στην κρεβατοκάμαρα είναι μια πρόταση που θα κερδίζει ολοένα και περισσότερο οπαδούς στο εγγύς μέλλον!

4. Ένα διάφανο υδάτινο "δωμάτιο": οι καμπίνες ντους ελεύθερης πρόσβασης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Με τα αφαιρετικά διαφανή τοιχώματα τους, χωρίς χρωμέ πλαίσια, προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον μπάνιου, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες συνδυασμών σε αντίθεση με τις συμβατικές καμπίνες. Καινοτόμα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακό στυλ που οριοθετούν έναν άνετο χώρο ντους, αισθητικά "ανάλαφρο" και ανταποκρίνονται στη σύγχρονη τάση για minimal design.

5. Επιστροφή στο λευκό! Στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 παντού κυριαρχούσε το χρώμα. Με την είσοδο στα 90’s παρατηρείται μια επιστροφή στην παράδοση και ενώ τα είδη υγιεινής παραμένουν σχεδόν πάντα λευκά, το χρώμα περιορίζεται στη διακόσμηση των τοίχων και στα πατώματα. Στις αρχές του 21ου αιώνα, ο μινιμαλισμός απορρίπτει τα χρώματα και τους όγκους, επιλέγοντας καθ' ολοκληρία σχεδόν το λευκό μια τάση που θα ακολουθηθεί και στο μέλλον. Το νέο design αφαιρεί το περιττό και διατηρεί απλές, και ανάλαφρες φόρμες. Ανανεωμένες και δροσερές ιδέες που φτιάχνουν πάντα τη διάθεση και απογειώνουν το στυλ.

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Ideal Standard Showroom:

Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2