FYI

Ένας νέος γαλαξίας στα πόδια σου από τη Samsung!

21.02.2011
Το νέο Samsung Galaxy Tab 10.1 ήρθε για να σου αλλάξει κοσμοθεωρία! Τώρα πια το κινητό σου καλύπτει όλες τις ανάγκες για ψυχαγωγία με σούπερ παιχνίδια

Ξένη δημοσίευση

Το νέο Samsung Galaxy Tab 10.1 ήρθε για να σου αλλάξει κοσμοθεωρία! Τώρα πια το κινητό σου καλύπτει όλες τις ανάγκες για ψυχαγωγία με σούπερ παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα και γίνεται ο τέλειος σύντροφος διασκέδασης.

Συγκεκριμένα: πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης

Η 10,1 ιντσών οθόνη (WXGA TFT LCD) με κρυστάλλινη ανάλυση (1280 x 800) μετατρέπει το Samsung Galaxy Tab 10.1 σε μια ασυναγώνιστη συσκευή που προσφέρει πολλαπλές επιλογές μέσα από εκατοντάδες παιχνίδια και εφαρμογές από το Android Market™. Επιπλέον, για απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας, το GALAXY Tab 10.1 διαθέτει dual surround ηχεία.


Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με την 8 MP κύρια φωτογραφική μηχανή αυτόματης εστίασης και τη 2MP δευτερεύουσα φωτογραφική μηχανή, που επιτρέπουν στους χρήστες να απαθανατίζουν τις ευχάριστες στιγμές τους, να πραγματοποιούν εγγραφή και αναπαραγωγή full HD video και στη συνέχεια να μοιράζονται εύκολα το περιεχόμενό τους. Το Samsung Galaxy Tab 10.1 διαθέτει το Android browser και το Flash 10.1, που το καθιστούν την ιδανική λύση για πλοήγηση στο διαδίκτυο όπου και όποτε χρειαστεί.

Επιδόσεις και ταχύτητα

Με το Honeycomb, την τελευταία, βελτιστοποιημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, η Samsung έχει δημιουργήσει μια συσκευή για ισχυρές επιδόσεις και ταχύτητα.

Το Samsung Galaxy Tab 10.1 με 1GHz διπύρηνο επεξεργαστή εφαρμογών, προσφέρει γρήγορη και ισχυρή εμπειρία πολυμέσων και περιήγησης στο διαδίκτυο. Ο συνδυασμός του επεξεργαστή με τη χαμηλής ισχύος DDR2 μνήμη και την 6860mAh μπαταρία, το καθιστούν ιδανικό για τη διαχείριση των εργασιών με έναν ενεργειακά αποδοτικό τρόπο και ...καλό σερφάρισμα!