Cubeto Color: Η νέα γλάστρα της Lechuza

12.01.2017
Η Lechuza είναι μοναδική. Έχει προσωπικότητα, βραβευμένο design και «σκέφτεται» τι χρειάζεται το φυτό σας, προσφέροντας ανεξαρτησία, αφού διαθέτει ευφυές σύστημα αυτοποτισμού, για να ποτίζεται αυτόνομα με τη σωστή ποσότητα νερού.

Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι εξαιρετικά ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, ενώ ο λειτουργικός σχεδιασμός της και η σειρά από έξυπνα αξεσουάρ που διαθέτει κάνουν τη φύτευση και τη μεταφύτευση παιχνίδι. Mini, maxi, επιτραπέζιες, δαπέδου, κρεμαστές, country style, με πλέξεις, αυστηρές με καθαρές γραμμές, με έντονο χρώμα ή καμπύλες, οι γλάστρες Lechuza έχουν στυλ. Ταιριάζουν στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο γραφείο στη βεράντα, στο αίθριο, σε ταράτσες ή στην πισίνα, προσθέτουν στη διακόσμηση και μεταμορφώνουν κάθε χώρο. Και επειδή η Lechuza σκέφτεται τις ανάγκες σας, μπορείτε να καλλιεργήσετε βότανα, μυρωδικά, φρούτα, λαχανικά (σε cubes με σύστημα αυτοποτισμού με φιτίλι)!

Η CUBETO Color, η ολοκαίνουρια γλάστρα της LECHUZA που κυκλοφορεί μέσα Ιανουαρίου. Φυσικά όμορφη συνδυάζει το κλασσικό σχήμα με την όψη της πέτρας σε μπεζ της άμμου, γκρι και μαύρο του γραφίτη, ταιριάζοντας υπέροχα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

%PHOTO5%