Θα φύγεις για τα Χριστούγεννα; Αν ναι, μην ξεχάσεις να βάλεις ένα κέρμα στην κατάψυξη

17.12.2023
Θα φύγεις για τα Χριστούγεννα; Αν ναι, μην ξεχάσεις να βάλεις ένα κέρμα στην κατάψυξη
Μπορεί και να μην το έχεις ξανακούσει και είναι, όντως, κάπως παράξενο, όμως έχει λογικότατη εξήγηση και στην τελική, θα σε γλιτώσει από άλλους, σοβαρούς μπελάδες.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και αν έχεις κανονίσει να φύγεις μερικές μέρες, αφενός σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια, αφετέρου σου έχουμε ένα κολπάκι που θα σε σώσει σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα όσο λείπεις. Με αυτό τον τρόπου θα σιγουρευτείς ότι δε θα ξεπαγώσουν ξεπαγώσουν και δε θα ξαναπαγώσουν τα τρόφιμα στην κατάψυξη, γεγονός που θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία σου. Ιδού τι πρέπει να κάνεις:

Βάλε μέσα σε ένα σκεύος (που δε σπάει) νερό και βάλ'το στην κατάψυξη να παγώσει. Μόλις γίνει αυτό, τοποθέτησε στην παγωμένη επιφάνεια ένα κέρμα και βάλε το σκεύος και πάλι στην κατάψυξη.

5 αποτελεσματικά κόλπα για να αντιμετωπίσεις τις απρόβλεπτες δυσκολίες στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Όταν με το καλό επιστρέψεις τσέκαρε τον καταψύκτη σου. Αν το κέρμα παραμένει εκεί που το άφησες είσαι... αρχόντισσα. Αν όμως το δεις στον πάτο του σκεύους, τότε έχεις πρόβλημα και τα κρέατα μάλλον θα πρέπει να μην καταναλωθούν καθώς, προφανώς, ξεπάγωσαν και πάγωσαν εκ νέου.

Έξυπνο; Άντε, καλές γιορτές και ευχόμαστε, χωρίς απρόοπτα!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 14:44