Νέα φιλοσοφία

26.04.2007
Σήμερα, το μπάνιο μπορεί να γίνει ένα καταφύγιο ευτυχίας, ένα μέρος με περισσότερο συναίσθημα και ρομαντική διάθεση.

Η εταιρεία Roca αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του μπάνιου, εισάγοντας μια διαφορετική αντίληψη σχεδιασμού που ξεφεύγει από τα στενά όρια της πρακτικής αναγκαιότητας για να προσφέρει το «κλειδί» στην ψυχική και σωματική αναζωογόνηση και ευεξία.

Εχοντας βαθιά πίστη στη λυτρωτική, από το καθημερινό άγχος και τα προβλήματα, δύναμη του νερού, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο, όπου η αρμονική σύλληψη των στοιχείων παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο το στιλ με την ουσία, τη φόρμα με τη λειτουργικότητα, τη δημιουργικότητα με την κατασκευαστική ποιότητα και την τεχνολογική υπεροχή.

Στο συγκεκριμένο μπάνιο, 14 τ.μ., κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει η ντουσιέρα Daiquiri, από ακρυλικό υλικό, σε διαστάσεις 0,90x0,70 μ. έως 1,70x0,70 μ. Διαθέτει στήλη υδρομασάζ Aqua kit iris, κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και κρύσταλλο, με κεφαλή ντους πολλαπλών λειτουργιών, 5 ρυθμιζόμενα jet υδρομασάζ, θερμοαναμεικτική μπαταρία και ενσωματωμένο φωτισμό. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από τον επιτοίχιο νιπτήρα Kalahari, που συνδυάζει αρμονικά την υαλώδη πορσελάνη της κατασκευής του με την ξύλινη βάση, δημιουργώντας ένα αρτίστικο σημείο αναφοράς στο χώρο. Τα καμπυλόγραμμα σχήματα «συνεργάζονται» άψογα με τις ευθείες γραμμές, το ανάλαφρο, μοντέρνο design υιοθετεί τις minimal επιλογές, τη ζεν αισθητική, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τις γήινες αποχρώσεις, επαναπροσδιορίζοντας το πιο ζωτικό κομμάτι κάθε σπιτιού.

Σήμερα, το μπάνιο μπορεί να γίνει ένα καταφύγιο ευτυχίας, ένα μέρος με περισσότερο συναίσθημα και ρομαντική διάθεση. Η εταιρεία Roca το πιστεύει ακράδαντα και «υπόσχεται» να κάνει τα όνειρά σας μια καθημερινή πραγματικότητα!

ROCA: Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Website: www.roca.es, E-mail:[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ