Τα έπιπλα Lema για πρώτη φορά στην Ελλάδα

09.11.2016
Ο ιταλικός οίκος επίπλων Lema για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε αποκλειστική διάθεση από την Intro Papadatos. Η εταιρεία Intro Papadatos ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το διάσημο ιταλικό οίκο επίπλων Lema.

Έχοντας παρουσία σε 50 χώρες, με flagship καταστήματα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Τόκιο και Μελβούρνη μεταξύ άλλων, η Ελλάδα αποτελεί το νέο στρατηγικής σημασίας σταθμό του κορυφαίου ιταλικού οίκου, που θα διατίθεται σε αποκλειστική διάθεση από την ελληνική εταιρεία.

Στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας 358 στο Χαλάνδρι, παρουσία αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών και Media, ο επίτιμος καλεσμένος και γνωστός Ιταλός σχεδιαστής Francesco Rota, που έχει δημιουργήσει αρκετά σχέδια της Lema είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μερικά από τα έργα του. Οι καναπέδες Cloud και Yard, τα τραπέζια 3-Pod και Shade καθώς και η βιβλιοθήκη Plain ή το Combo coffee-table είναι μόνο μερικά από τα εμβληματικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν από το σχεδιαστή και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία διεθνώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Intro Papadatos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωταγωνιστεί στο χώρο του επίπλου για περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Τα τελευταία πέντε χρόνια καταγράφει έντονη δραστηριότητα στο εξωτερικό με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η συνεργασία με τον οίκο Lema έρχεται να ενδυναμώσει και να επισφραγίσει τη συνεχή ενασχόληση της σε μεγάλα και μικρά επαγγελματικά projects, από πολυτελή ξενοδοχεία και boutique hotels, χώρους εστίασης και καφέ, γραφεία οργανισμών μέχρι αεροδρόμια, με σκοπό την υλοποίηση των πλέον απαιτητικών projects.

Περισσότερα: www.papadatos.com.gr
www.lemamobili.com