Φτιάξε το δικό σου χριστουγεννιάτικο στεφάνι με οδηγίες από τους ανθοκόμους της βασίλισσας Ελισάβετ

14.12.2021
Φτιάξε το δικό σου χριστουγεννιάτικο στεφάνι με οδηγίες από τους ανθοκόμους της βασίλισσας Ελισάβετ
Έχεις επιχειρήσει ποτέ να φτιάξεις το δικό σου Χριστουγεννιάτικο στεφάνι; Αν όχι, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο που ανέβασαν οι προσωπικοί ανθοκόμοι της βασίλισσας Ελισάβετ, για να δημιουργήσεις το δικό σου εορταστικό στεφάνι με την υπογραφή του παλατιού και να κλέψεις τις εντυπώσεις (μπορείς ακόμα να το προσφέρεις και ως δώρο).

Οι ανθοκόμοι της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκαν τον δικό τους (βήμα προς βήμα) οδηγό για το πώς να δημιουργήσεις ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι DIY σε αυτήν τη γιορτινή περίοδο.

Στον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού Instagram, οι ανθοκόμοι της Αυτής Μεγαλειότητας δημιούργησαν ένα εκπαιδευτικό βίντεο που δείχνει ακριβώς πώς δημιουργούνται τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στεφάνια της βασίλισσας.

Τι θα χρειαστείς:

  • Ένα χάλκινο στεφάνι
  • Ψαλίδι
  • Σύρμα καρούλι
  • Μακριά χοντρά, πράσινα σύρματα ανθοπωλείου
  • Φύλλα (πεύκο, πουρνάρι, κισσός)
  • Φέτες αποξηραμένων φρούτων
  • Ξυλάκια κανέλας
  • Αποξηραμένα κουκουνάρια και λωτό
  • Χριστουγεννιάτικη κορδέλα
  • Κορδόνι για κρέμασμα

Παγκόσμια ημέρα Αλεξανδρινού - 5 απίθανες προτάσεις για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Η εφαρμογή βήμα βήμα

Η μεταλλική βάση καλύπτεται πρώτα προσεκτικά με πρασινάδα προτού μαζευτούν τα μικρά τσαμπιά από φύλλα όπως πεύκο, πουρνάρι και κισσός και τοποθετηθούν γύρω από τις άκρες. Αφού επικαλυφθούν και στερεωθούν με σύρμα, πρέπει να προσθέσεις τα διακοσμητικά.

Οι ανθοκόμοι πρόσθεσαν έναν συνδυασμό από κουκουνάρια, ξυλάκια κανέλας και φέτες αποξηραμένων φρούτων για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Και φυσικά, κανένα εορταστικό στεφάνι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς έναν τέλεια δεμένο κόκκινο φιόγκο.

Ένα απλό κομμάτι σπάγκου μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσεις το στεφάνι στην εξώπορτά σου, για να καλωσορίσεις στο σπίτι σου την οικογένεια και τους φίλους σου αυτά τα Χριστούγεννα.

Σε μια λεζάντα δίπλα στο βίντεο, οι ανθοκόμοι έγραψαν λίγα λόγια για τη βασιλική ιστορία των εορταστικών διακοσμήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ήρθαν στη Βρετανία στα τέλη του 18ου αιώνα από τη βασίλισσα Charlotte, σύζυγο του George III», εξηγεί η ανάρτηση, προσθέτοντας στη συνέχεια, «Αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φέρεις μια νότα φύσης στο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του σπιτιού σου. Οι ανθοκόμοι του Royal Household είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν τη μέθοδο δημιουργίας ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου στεφανιού πόρτας».

Χριστούγεννα 2021: 3 νέες παραδόσεις που θα κάνουν τις φετινές γιορτές ξεχωριστές