Super Διαγωνισμός: Το womenonly.gr σε συνεργασία με τη LUISANT σας κάνουν δώρο το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023

19.12.2022
Super Διαγωνισμός: Το womenonly.gr σε συνεργασία με τη LUISANT σας κάνουν δώρο το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023
Η Luisant εγκαινιάζοντας την πρώτη της σειρά με γούρια, δημιούργησε μοναδικά κοσμήματα, με διαχρονική αισθητική και χρησιμότητα.

Η Luisant είναι μιά σύγχρονη Ελληνική εταιρεία διαδικτυακής πώλησης παγκοσμίως ,χειροποιήτων κοσμημάτων απο χρυσό 18Κ και 22Κ,δεμένα με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια..

Οι συλλογές φέρουν την υπογραφή και την μοναδικότητα της Luisant, με στόχο να ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ενώ σέβονται την αισθητική και την παράδοση της ποιοτικής Ελληνικής αρχυροχρυσοχοΐας .

Όλα τα κοσμήματα και οι πέτρες(loose stones) πιστοποιούνται πριν παραδοθούν στον πελάτη, ώστε να μην έχει αμφιβολία για την ποιότητα και την πραγματική αξία του τελικού προϊόντος που παραλαμβάνει με το πλέον ακριβές και αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης. Τα διαμάντια από 0.25ct και πάνω πιστοποιούνται από την GIA (Gemological Institute of America) . Το σύστημα εκτίμησης διαμαντιών του Γεμολογικού Ινστιτούτου Αμερικής G.I.A. αξιολογεί ένα διαμάντι ως προς το βάρος, την κοπή, το χρώμα και την καθαρότητα του. Σε τελικό στάδιο , το κόσμημα αφού τελειοποιηθεί πιστοποιείται από το IGL (International Gemological Laboratory) .Αυτό το πιστοποιητικό έχει και QR code και μπορεί καποιος από το κινητό του να σκανάρει αμέσως ώστε να εξακριβώσει τα πλήρη χαρακτηριστικά του Κοσμήματος σε report που αγοράζει on line .

Τα γούρια:
Τρία γούρια για τη νέα χρονιά παρουσιάζει η Luisant, χειροποίητα εσώγλυφα & εξώγλυφα , με τα εμβληματικά σύμβολα απο το Ρόδον της Ρόδου , το Στάχυ & την Άμπελο εγχάρακτα πάνω σε ορεία κρύσταλλο , χρυσό & ασήμι.

Το «ρόδον της Ρόδου» είναι σύμβολο ομορφιάς, μακροζωίας, γονιμότητας & σοφίας , ζευγαρώματος αλλά και αιωνιότητας ,ευημερίας & ευτυχισμένου γάμου ,το πάθος ως ιερός καρπός της Αφροδίτης. Στα παλιά νομίσματα της Ρόδου εμφανίζεται συχνά ένα άνθος σαν ιβίσκος , το δικό τους ρόδο -τριαντάφυλλο ενώ και η ροδιά καλλιεργείται στο νησί από αρχαιοτάτων χρόνων. Ένα από τα δύο, έδωσε το όνομα του στο νησί του Ήλιου .

Το Στάχυ συμβολίζει την Αφθονία ,την Γονιμότητα την Ανάσταση , την Καρποφορία ,την Αναγέννηση , την Ειρήνη .Τα στάχυα ενσαρκώνουν το μέγιστο πλούτο όταν είναι πλήρη και ώριμα, τα αγαθά και την ευζωΐα .Έτσι ο Αυτοκράτορας Ναπολέων & η Ζοζεφίνα του ,επέλεγαν το στάχυ ως σύμβολο εξουσίας & ισχύος για τα διαδήματα τους.

H Άμπελος, το σταφύλι ταυτίστηκε µε τη γενναιόδωρη θεότητα της φύσης, σύμβολο χαράς και καλοτυχίας , υπομονής & ευθυμίας. Για τους Έλληνες… το αμπέλι σημαίνει «ό,τι» ….λέει ο Οδυσσέας Ελύτης: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: µε άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Όλα τα γούρια είναι εδώ: www.luisant.gr

Η Χρύσα Ξύνδα απάντησε σε ερωτήσεις μας:

Θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό το ταξίδι στο χώρο των κοσμημάτων.

Ξεκίνησε από την κυρία Σταυρούλα Κολιoπούλου η οποία είναι σκαλίστρια. Είχε συνεργαστεί με τον Ηλία Λαλαούνη και είναι η θεία του συζύγου μου. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε την εταιρία με τα σκαλιστά κοσμήματα και στην προσπάθεια μας να εξελίξουμε όλο αυτό μπήκαμε και σε άλλα σχέδια πρωτότυπα και εντελώς μοναδικά. Δημιουργήσαμε κοσμήματα με διαμάντια ανώτερης ποιότητας. Θέλοντας να διασφαλίσουμε τον καταναλωτή που αγοράζει από το e-shop ώστε να μην νιώθει ανασφάλεια για αυτό που θα πάρει στα χέρια του, πήραμε διεθνείς πιστοποιήσεις. Όλα τα κοσμήματα μας συνοδεύονται από IGL και στα διαμάντια άνω των 0.30 υπάρχει το GIA της Αμερικής. Την συλλογή με τις σκαλιστές πέτρες ακολούθησε μία δεύτερη συλλογή η οποία αποτελείται από διαμάντια, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, πάντα πιστοποιημένες.

Ποιες είναι οι Νο1 επιλογές των πελατών;

Είναι η Bridal συλλογή η οποία αποτελείται από διαμάντια VVS1. Πρόκειται για τη συλλογή που μας έχει κάνει να ξεχωρίσουμε και στο εξωτερικό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα σκαλιστά κοσμήματα, τη σπείρα, το μαίανδρο και τα σκουλαρίκια μαίανδρος τα οποία είναι ξεχωριστά και χειροποίητα. Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα αλλά αυτά είναι που μας ξεχωρίζουν γιατί είναι κάτι που δεν μπορείς να βρεις κάπου αλλού. Η συλλογή με τα σκαλιστά είναι εντελώς μοναδική και ξεχωριστή.

Διαγωνισμός:

Το Womenonly και η Luisant διοργανώνουν τον πιο γιορτινό διαγωνισμό και κάνουν δώρο σε 1 τυχερό το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023.

Για να μπείτε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 21/12 - 28/12

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο WOMENONLY.GR και θα ενημερωθεί μέσω mail.

facebook

instagram