Super Διαγωνισμός LUISANT: O μεγάλος νικητής που κερδίζει το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023

28.12.2022
Super Διαγωνισμός LUISANT: O μεγάλος νικητής που κερδίζει το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023
Η Luisant εγκαινιάζοντας την πρώτη της σειρά με γούρια, δημιούργησε μοναδικά κοσμήματα, με διαχρονική αισθητική και χρησιμότητα.

Η Luisant είναι μιά σύγχρονη Ελληνική εταιρεία διαδικτυακής πώλησης παγκοσμίως ,χειροποιήτων κοσμημάτων απο χρυσό 18Κ και 22Κ,δεμένα με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια..

Οι συλλογές φέρουν την υπογραφή και την μοναδικότητα της Luisant, με στόχο να ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ενώ σέβονται την αισθητική και την παράδοση της ποιοτικής Ελληνικής αρχυροχρυσοχοΐας .

Όλα τα κοσμήματα και οι πέτρες(loose stones) πιστοποιούνται πριν παραδοθούν στον πελάτη, ώστε να μην έχει αμφιβολία για την ποιότητα και την πραγματική αξία του τελικού προϊόντος που παραλαμβάνει με το πλέον ακριβές και αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης. Τα διαμάντια από 0.25ct και πάνω πιστοποιούνται από την GIA (Gemological Institute of America) . Το σύστημα εκτίμησης διαμαντιών του Γεμολογικού Ινστιτούτου Αμερικής G.I.A. αξιολογεί ένα διαμάντι ως προς το βάρος, την κοπή, το χρώμα και την καθαρότητα του. Σε τελικό στάδιο , το κόσμημα αφού τελειοποιηθεί πιστοποιείται από το IGL (International Gemological Laboratory) .Αυτό το πιστοποιητικό έχει και QR code και μπορεί καποιος από το κινητό του να σκανάρει αμέσως ώστε να εξακριβώσει τα πλήρη χαρακτηριστικά του Κοσμήματος σε report που αγοράζει on line .

Τα γούρια:
Τρία γούρια για τη νέα χρονιά παρουσιάζει η Luisant, χειροποίητα εσώγλυφα & εξώγλυφα , με τα εμβληματικά σύμβολα απο το Ρόδον της Ρόδου , το Στάχυ & την Άμπελο εγχάρακτα πάνω σε ορεία κρύσταλλο , χρυσό & ασήμι.

Το «ρόδον της Ρόδου» είναι σύμβολο ομορφιάς, μακροζωίας, γονιμότητας & σοφίας , ζευγαρώματος αλλά και αιωνιότητας ,ευημερίας & ευτυχισμένου γάμου ,το πάθος ως ιερός καρπός της Αφροδίτης. Στα παλιά νομίσματα της Ρόδου εμφανίζεται συχνά ένα άνθος σαν ιβίσκος , το δικό τους ρόδο -τριαντάφυλλο ενώ και η ροδιά καλλιεργείται στο νησί από αρχαιοτάτων χρόνων. Ένα από τα δύο, έδωσε το όνομα του στο νησί του Ήλιου .

Το Στάχυ συμβολίζει την Αφθονία ,την Γονιμότητα την Ανάσταση , την Καρποφορία ,την Αναγέννηση , την Ειρήνη .Τα στάχυα ενσαρκώνουν το μέγιστο πλούτο όταν είναι πλήρη και ώριμα, τα αγαθά και την ευζωΐα .Έτσι ο Αυτοκράτορας Ναπολέων & η Ζοζεφίνα του ,επέλεγαν το στάχυ ως σύμβολο εξουσίας & ισχύος για τα διαδήματα τους.

H Άμπελος, το σταφύλι ταυτίστηκε µε τη γενναιόδωρη θεότητα της φύσης, σύμβολο χαράς και καλοτυχίας , υπομονής & ευθυμίας. Για τους Έλληνες… το αμπέλι σημαίνει «ό,τι» ….λέει ο Οδυσσέας Ελύτης: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: µε άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Όλα τα γούρια είναι εδώ: www.luisant.gr

Διαγωνισμός - Ο Νικητής:

Το Womenonly και η Luisant διοργάνωσαν τον πιο γιορτινό διαγωνισμό με δώρο σε 1 τυχερό το πιο ιδιαίτερο γούρι για το 2023.

Η μεγάλη νικήστρια που κερδίζει ένα γούρι για το 2023 είναι η ΕΛΕΝΗ ΣΤΥΛΙΔΟΥ.

Η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω Mail.