Super Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι νικητές που κερδίζουν 5 gift set, Christmas Joy - Chai Latte box + ένα eau de parfum

16.12.2022
Super Διαγωνισμός - Messinian Spa: Οι νικητές που κερδίζουν 5 gift set, Christmas Joy - Chai Latte box + ένα eau de parfum

​Τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa κυκλοφορούν και φέτος τα Χριστούγεννα το εορταστικό gift set, το Christmas Joy - Chai Latte gift box 02, με το πιο μοναδικό άρωμα Χριστουγέννων.

To gift set περιλαμβάνει το Chai Latte Sparkling Dry Oil 100 ml με λαμπυρίζουσα σκόνη για ενυδάτωση και λαμπερό αποτέλεσμα, το Chai Latte βούτυρο σώματος 250 ml, που αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα, και δώρο το αφρόλουτρο 300 ml της σειράς, που θα ολοκληρώσει την εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Ιδανικό δώρο για εσάς, την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας, που θα κάνει τα Χριστούγεννα τους πιο ιδιαίτερα και πιο μαγικά!

Οι 5 νικητές που θα προκύψουν κερδίζουν και ένα eau de parfum της επιλογής τους.

Τα σαγηνευτικά eau de parfum του Messinian Spa έρχονται να ανανεώσουν το μπουντουάρ σας και να διεγείρουν τις αισθήσεις σας!

Το Glamorous & Mysterious scent, το Pomegranate & Honey και το unisex άρωμα Spicy Vanilla. Οι συγκεκριμένες μυρωδιές έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τη σειρά των hair & body mist των Messinian Spa και πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλα αγαπημένα αρώματα!

Το Messinian Spa Glamorous eau de parfum είναι ένα κεχριμπαρένιο, λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και έχει ένα θερμό, ξεχωριστό άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, καφές, περγαμόντο και λεμόνι. Οι μεσαίες νότες είναι κρίνος, γιασεμί και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, κακάο, βανίλια, κεχριμπάρι, μόσχος, κανέλα και κέδρος.

Το Messinian Spa Ρόδι & Μέλι eau de parfum είναι ένα φρουτένιο γκουρμέ λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και διαθέτει έναν ακαταμάχητα γλυκό τόνο που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε. Οι νότες κορυφής είναι ρόδι και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι λουλουδένιες, ενώ οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, βανίλια, μέλι, πατσουλί και σπόρος Τόνκα.

Το Messinian Spa Spicy Vanilla eau de parfum έχει ένα ζεστό, πικάντικο και unisex άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών, σπόρο tonka, άνθος καπνού, σε συνδυασμό με μία απαλή νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων.

Αναζητήστε το στα φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.messinianspa.gr

Διαγωνισμός:

Το Womenonly και τα Messinian Spa διοργάνωσαν διαγωνισμό και οι 5 νικητές είναι οι παρακάτω

ΝΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΕΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ