Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε το νέο εορταστικό gift set των Messinian Spa με το πιο μοναδικό άρωμα Χριστουγέννων!

09.12.2021
Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε το νέο εορταστικό gift set των Messinian Spa με το πιο μοναδικό άρωμα Χριστουγέννων!
Κάνετε τα Χριστούγεννά σας μαγικά!

Τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa κυκλοφόρησαν νέο εορταστικό gift set, το Christmas Joy - Chai Latte gift box 02, με το πιο μοναδικό άρωμα Χριστουγέννων.

​To gift set περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο Chai Latte Sparkling Dry Oil 100 ml με λαμπυρίζουσα σκόνη για ενυδάτωση και λαμπερό απότελεσμα, το Chai Latte βούτυρο σώματος 250 ml, που αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα, και δώρο το αφρόλουτρο 300 ml της σειράς που θα ολοκληρώσει την εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Ιδανικό δώρο για εσάς, την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας, που θα κάνει τα Χριστούγεννα τους πιο ιδιαίτερα και πιο μαγικά!

Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς από ένα ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς!

Διαγωνισμός:

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 Christmas Joy - Chai Latte gift box 02. Για να μπείτε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 9/12 - 15/12

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μέσω mail.

Λίγα λόγια για το Messinian Spa:

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο και φραγκόσυκο.

Καλή επιτυχία!!!

Αναζητήστε το στα φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.messinianspa.gr