Super Διαγωνισμός - “Ικαρίων Γη”: Διεκδικήστε τώρα ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία

08.07.2021
Super Διαγωνισμός - “Ικαρίων Γη”: Διεκδικήστε τώρα ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία
Η Ικαρία είναι ένα πραγματικό στολίδι του βορειοανατολικού Αιγαίου. Φημίζεται για την άγρια ομορφιά και τους χαλαρούς ρυθμούς της, αλλά και για τα ξέφρενα πανηγύρια.

Είναι το νησί που όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν, εκεί η λέξη άγχος δεν υπάρχει και το μυστήριο και ο μύθος αυτού του σπουδαίου από κάθε άποψη τόπου, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους που αποζητούν να μάθουν από κοντά τι είναι αυτό που έχει η Ικαρία. Μπορεί άραγε να το μάθει αυτό κανείς εύκολα αν έρθει δέκα με είκοσι μέρες το Καλοκαίρι; Δεν μπορούμε να δώσουμε σαφή απάντηση γιατί ο καθένας αποζητά κάτι το διαφορετικό. Άλλος θα έρθει για τα παραδοσιακά πανηγύρια, άλλος θα έρθει για να μάθει τα μυστικά της και άλλος απλά γιατί έφυγε μακριά της και το έχει μετανιώσει. Το νησί του Ικάρου έγινε διάσημο για τα υψηλότατα ποσοστά τόσο ποσότητας όσο και ποιότητας ζωής με τους περισσότερους να έχουν ηλικία 100 ετών και άνω.

Το νησί γοητεύει με τις αντιθέσεις του: άγρια τοπία και γαλήνιες θάλασσες, καταγάλανα νερά και ποτάμια, γραφικά παραθαλάσσια χωριά και παραδοσιακοί οικισμοί κρυμμένοι μέσα σε πυκνή βλάστηση. Αν είσαι λάτρης της φύσης και των καλοκαιρινών σπορ, τότε η Ικαρία είναι ο προορισμός για εσένα.

Το womenonly.gr σε συνεργασία με το “Ικαρίων Γη” σας κάνει δώρο ένα υπέροχο διήμερο στην μαγευτική Ικαρία.

“Ικαρίων Γη”

Επιπλωμένες, πλήρως λειτουργικές, παραδοσιακές κατοικίες στην καρδιά του Μαγγανίτη. Το συγκρότημα αποτελέιται από τέσσερις αυτόνομες κατοικίες. Οι κατοικίες διαθέτουν κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, σαλόνι με τζάκι, Wifi και τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια.

Το Ικαριων Γη βρίσκεται στον Μαγγανίτη της Ικαρίας, σε κοντινή απόσταση από την Παραλία Σεϋχέλλες και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Οι κλιματιζόμενες μονάδες προσφέρουν δάπεδο με πλακάκια, αίθριο και θέα στον κήπο. Περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi, ντουλάπα, σαλόνι και εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, φούρνο, εστίες μαγειρέματος και βραστήρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στον κήπο του καταλύματος.

Πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ίκαρος της Ικαρίας, σε απόσταση 24χλμ. από την παραθεριστική κατοικία.

Μιλάμε τη γλώσσα σας!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Για να διεκδικήσετε ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Το δώρο θα εξαργυρωθεί σε συνεννόηση με το “Ικαρίων Γη”

Ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 19/7 και θα ενημερωθεί μέσω mail.

Διάρκεια διαγωνισμού: 8 - 16 Ιουλίου

info:

Τηλέφωνο: 2275 032142

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/ikariongi

http://ikariongi.gr/