Super Διαγωνισμός: 3 Τυχερές θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα περιποίησης από το Secret Beauty Shop!

25.05.2020
Super Διαγωνισμός: 3 Τυχερές θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα περιποίησης από το Secret Beauty Shop!

Secret Beauty Shop και ένα νέο "ΜΥΣΤΙΚΟ" αποκαλύπτεται... Ένα κατάστημα προϊόντων ομορφιάς, κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής έρχεται κοντά σου με στόχο την κάλυψη των αναγκών σου. Εδώ θα βρεις σίγουρα αυτό που θέλεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη, τόσο με τα προϊόντα όπου είναι επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, όσο και με τις ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές.

Καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις των καταναλωτών, σκοπός στο secret είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία προσφέροντας στους επαγγελματίς και στους σπουδαστές σχολών έξτρα εκπτώσεις, προσφορές αλλά και επιμόρφωση με την μορφή σεμιναρίων δωρεάν...

Όλα αυτά τα μυστικά θα σου αποκαλυφθούν αρκεί να εμπιστευτείς του κατάλληλους ανθρώπους. Για να υλοποιήσεις τους στόχους σου λοιπόν για το 2020 χρειάζεται να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα.

Δείτε ακόμη: Women's Secret: Προϊόντα ομορφιάς για να κάνεις τη διαφορά το 2020!

Το Womenonly.gr σε συνεργασία με το Secret Beauty Shop σου κάνει δώρο υπέροχα σετ περιποίησης που θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή.

Για να διεκδικήσεις 3 σετ που περιλαμβάνουν σαμπουάν, μάσκα μαλλιών και serum δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 25/5 έως 1/6

Secret Beauty Shop

2296960162

28ης Οκτωβρίου 159 Μέγαρα

[email protected]

Facebook