Κερδίστε 3 πανέμορφα κοσμήματα Swarovski

04.06.2018
Κερδίστε 3 πανέμορφα κοσμήματα Swarovski
Το Womenonly και η Swarovski σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 2 κολιέ και ένα βραχιόλι από τη νέα συλλογή της αγαπημένης φίρμας. 3 υπέροχα δώρα, 3 οι τυχερές!

Η Συλλογή Rainbow Paradise της Swarovski για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, χαρακτηρίζεται από την τεχνογνωσία που κατέχει η επωνυμία στα χρώματα των κρυστάλλων, αλλά από τη μοντέρνα γοητεία και την πολυδιάστατη θηλυκότητα των κοσμημάτων της.

Αυτή τη σεζόν παρουσιάζεται και η συλλογή Creative Director’s Collection, που αποτελεί την επιτομή της τεχνογνωσίας και της δημιουργικής φαντασίας της επωνυμίας, και εμπλουτίζει την Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Παράλληλα με αυτή τη συλλογή, η Swarovski προτείνει και πάλι ευκολοφόρετα κομμάτια που μπορούν να μεταμορφώσουν στη στιγμή το look κάθε γυναίκας, μετατρέποντας ένα σπορ σύνολο σε μία απόλυτα γοητευτική εμφάνιση. Τα κομμάτια αυτά ενσωματώνουν με έξυπνο τρόπο τις τάσεις και αντανακλούν την έμπνευση της εποχής, έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν εύκολα να την υιοθετήσουν για να εκφράσουν το στυλ τους, όποιο κι αν είναι: τολμηρό, διαχρονικό, ρομαντικό ή πρωτοποριακό.

Παρότι τα τολμηρά κομμάτια και τα δαχτυλίδια κοκτέιλ συνεχίζουν να σημειώνουν επιτυχία, τα άκρως θηλυκά κοσμήματα διανύουν περίοδο δόξας. Τα πολλά μικρά, ντελικάτα κομμάτια που φοριούνται μαζί δεν φαίνονται απλώς κομψά, αλλά είναι και πολύ στη μόδα.

Η επαναστατική Swarovski Remix Collection εξακολουθεί να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης και ανανεώνεται σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής με νέα μοτίβα που αντλούν έμπνευση από τη φύση και τους συμβολισμούς, σε χρυσούς και ασημί μεταλλικούς τόνους, ιδανικούς για «layering».

#BrillianceForAll το μοτό της εταιρείς που προσφέρει σήμερα αυτά τα τρία πανέμορφα κοσμήματα..

Κολιέ Ginger, Swarovski

Κολιέ Lisable, Swarovski

Βραχιόλι Locket, Swarovski

Πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε;

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να "μελετήσετε" το θέμα που υπάρχει στο site με τίτλο "Η fashion υπογραφή που "ενώνει" 11 διάσημες και κομψές κυρίες της ελληνικής showbiz" και να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο κόσμημα από αυτά που παρουσιάζονται στις σελίδες του. Στη συνέχεια να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί με το ονοματεπώνυμο, το mail σας αλλά και την περιγραφή της επιλογής σας και να τα "καταθέσετε" μέχρι τις 11 Ιουνίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω mail.

Καλή επιτυχία!!!