Κέρδισε δείπνο στο Silo The Food Bar στο Νέο Ψυχικό!

23.05.2017
To womenonly.gr σε στέλνει για φαγητό σε ένα απο τα πιο ωραία στέκια του Νέου Ψυχικού, στο Silo The Food Bar στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα.

2 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα πλήρες δείπνο για 2 έως 3 άτομα.

Το μενού περιλαμβάνει:

  • 1 σαλάτα επιλογής
  • 2 ορεκτικά επιλογής
  • 1 ποικιλία κρεατικών ή 2 ατομικές μερίδες
  • Κρασί ή μπύρα

(Για οτιδήποτε επιπλέον παραγγελία θα υπάρχει χρέωση καταλόγου).

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στο μήνα Ιούνιο και πάντα βάση διαθεσιμότητας.
Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 210 6742718
Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και τηλεφωνικά.

Λίγα λόγια για το Silo The Food Bar

Στο Νέο Ψυχικό βρίσκεται το νέο εστιατόριο Silo The food bar και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι! Σε έναν χώρο μοντέρνο, με νεανική ατμόσφαιρα σας προσφέρει υπέροχα πιάτα και μια εκλεκτή ποικιλία κρασιών να δοκιμάσουμε, κερδίζοντας μας από την πρώτη ματιά.

Από τις 8 το πρωί, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ένα ρόφημα της επιλογής μας και μέχρι αργά το βράδυ για φαγητό πάντα σε προσιτές τιμές.

Η φιλοσοφία της κουζίνας και του σεφ, βασίζεται πάνω από όλα στην Ελληνική κουζίνα και τις παραδόσεις της, στα φρέσκα υλικά, στην προσεκτική επιλογή τους και στην ποικιλία τους, έτσι ώστε να αποτυπωθεί στο πιάτο η ποιότητα και η γεύση. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να προτείνει τα πιάτα της ημέρας και τις σπεσιαλιτέ, χαρίζοντας φανταστικές γαστρονομικές εμπειρίες, προκαλώντας τον ουρανίσκο.

Είσαιλάτρης του καλού κρασιού; Στο Silo έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια πλούσια λίστα, εκλεκτής ποικιλίας ελληνικών κρασιών, από κορυφαίους αμπελώνες της Ελλάδας, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς οινογνώστες! Η κάβα περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες ετικέτες κρασιών, σε λευκό, ροζέ κόκκινο ή αφρώδες.

Όπως και να έχεις σκεφτεί να περάσεις τη μέρα σου, να αποδράσεις μια στιγμή από την καθημερινότητα σου, ένα είναι μόνο σίγουρο: όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ψυχικό και συγκεκριμένα στο Silo!

Info:

Silo - The Food Bar
Πηνελόπης Δέλτα 14,
11525, Νέο Ψυχικό.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6742718
E-mail: [email protected]