Κέρδισε το τατουάζ των ονείρων σου

15.12.2014
Αυτά τα Χριστούγεννα, το WomenOnly σου χαρίζει ακόμα μια ευκαιρία ν' αποκτήσεις το δικό σου, προσωπικό body art και όχι μόνο.

Αν εμπνέεσαι από τα σχέδια που βλέπεις να στολίζουν τα κορμιά ελλήνων και ξένων σελέμπριτι και αυτά τα Χριστούγεννα πήρες την απόφαση να βάλεις τη δική σου προσωπική σφραγίδα στο σώμα σου με τη μορφή ενός τατουάζ, το WomenOnly σε συνεργασία με το @Xtra Vipes Tattoo σου το κάνουν δώρο: απλά δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή, ή να κερδίσεις καταπληκτικές εκπτώσεις από το @Xtra Vipes, όχι μόνο στις υπηρεσίες τατουάζ αλλά και σε πίρσινγκ, μόνιμο μακιγιάζ ή εξτένσιον βλεφαρίδων.

Επιλογή από σχέδια του @Xtra Vipes Tattoo.


Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη τυχερή κερδίζει ένα τατουάζ γραμματοσειράς (π.χ. όνομα, φράση, ρητό) αξίας 100 ευρώ.

Επιπλέον, η δεύτερη τυχερή θα κερδίζει έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε τατουάζ της επιλογής της, ενώ ακόμη 5 τυχεροί θα κερδίσουν έκπτωση 30% ο καθένας.

Αλλά για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, χρονιάρες μέρες, όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε υπηρεσία -tattoo, piercing, μόνιμο μακιγιάζ ή extension βλεφαρίδων- στον τιμοκατάλογο του @Xtra Vipes.

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο ποστ του διαγωνισμού.
2. Κάνε like στη σελίδα του @Xtra Vipes Tattoo στο Facebook.
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

Ο χρόνος μετράει από τώρα και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, 21/12 (διάβασε τους όρους συμμετοχής), ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στο WomenOnly το μεσημέρι της Δευτέρας, 22/12 και πρέπει να επικοινωνήσουν με το στούντιο μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες για να κατοχυρώσουν το δώρο τους.

Καλή επιτυχία!